Wandel- Fiets en Kano- Routeborden
23 september 2021 
2 min. leestijd

Wandel- Fiets en Kano- Routeborden

Het gebruik maken van wandel- fiets en kano- routeborden komt steeds vaker voor in de natuur en brengt veel voordelen met zich mee. In dit artikel vertelt Pressart meer over de wandel- fiets en kano- routeborden en geven we een aantal voorbeelden uit ons portfolio.

Wandel- fiets en kano- routeborden

Wandel- fiets en kano- routeborden zijn infoborden die aangeven welke kant men op kan gaan om een bepaalde route te volgen. We zien dit veel in de natuur terugkomen, zodat fietsers, wandelaars en kanoërs eenvoudig de juiste route kunnen afleggen zonder te verdwalen. Hierdoor zorgen we voor een veilige omgeving tijdens het bezoek aan een bepaald recreatie- of natuurgebied.

Tijdens de route bevinden zich diverse routeborden. Dit wordt vaak gedaan door middel van het symbool van de desbetreffende route. Bij een fietsroute staat er een fiets gesymboliseerd en bij een wandelroute een wandelaar. Op deze manier weet men exact hoe zij de route kunnen vervolgen.

Het ontwerp

Wandel- fiets en kano- routeborden kunnen van verschillende ontwerpen voorzien zijn. Je kunt bijvoorbeeld een keuze uit diverse formaten, materialen en indelingen maken. Het enige wat overeenkomt zijn de symbolen. Dit zorgt ervoor dat ieder routebord uniek kan zijn, maar ook voor iedereen van heldere informatie voorzien is. Hierdoor kan er geen verwarring ontstaan.

Enkele voorbeelden van eerdere wandel- fiets en kano- routeborden uit het portfolio van Pressart zijn:

Wandel- Fiets en Kano- Routeborden  pressart
Routeborden op een landgoed


Routeborden bij natuurgebieden

Interesse in wandel- Fiets en Kano- Routeborden?

Pressart helpt je graag bij het ontwerpen en de productie van wandel- Fiets en Kano- Routeborden. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden voor buitencommunicatie.


De succesformule voor openstellingsborden

Wanneer je van plan bent om openstellingsborden in de praktijk te gebruiken wil je dit natuurlijk wel zo effectief mogelijk buiten of binnen inzetten. De succesformule van PressArt geeft praktische tips en inzage in waar je op moet letten bij het opstellen van een infobord of openstellingsbord zodat het eigendom beschermd wordt en jij als beheerder of eigenaar ook op juridisch vlak in je recht staat.

Download hier het gratis e-book en ontdek de succesformule voor het inzetten van terrein- & openstellingsborden.


e-book-openstellingsborden-downloaden-1000x1000


Over de schrijver
Lisa, is ons middelpunt in de digitale storm over buitencommunicatie en krasvaste infoborden. Een idee staat in no time op de site en voldoet aan alle grillen die het internet. Wat onze informatieborden en bewegwijzering buiten doen doet Lisa op onze site en dat is de beste communicatie middelen in het daglicht zetten voor ideale buitencommunicatie voor natuur, cultuur en recreatie.
Reactie plaatsen