Buitenmeubilair

Voor ieder recreatiegebied zijn voorzieningen als buitenmeubilair belangrijk. Daarom staat Pressart in dit artikel stil bij de mogelijkheden voor buitenmeubilair in recreatiegebieden.

Buitenmeubilair voor recreatie

Als recreatiegebied geef je bezoekers graag de mogelijkheid om rustig te kunnen zitten en van diverse gelegenheden en recreatie te genieten. Het is daarin dan ook belangrijk dat je hen voorziet van het juiste buitenmeubilair. Dit is meubilair dat speciaal voor buiten ontworpen is. Denk hierbij aan picknicktafels.

Waar men alleen vaak niet bij stilstaat is dat buitenmeubilair een ontzettend grote rol kan spelen in de beleving van de bezoekers. Hierdoor heeft Pressart bijvoorbeeld een unieke picknicktafel gemaakt genaamd “De infopicknick”. De infopicknick is een picknicktafel met daarin informatie van de omgeving verwerkt. Door middel van een multifunctioneel design zijn bezoekers in staat om de picknicktafel te gebruiken, tot rust te komen en informatie over de omgeving in te winnen.

Een mooi voorbeeld van een infopicknick zie je in de onderstaande afbeelding:

Mogelijkheden voor buitenmeubilair

Pressart maakte al jaren infopicknicks en liepen tegen het probleem aan dat wanneer je het infobord regelrecht op het tafelblad neerlegt dat het best moeilijk communiceren is wanneer je wil dat het voor iedereen leesbaar is. Daarom hebben we consistent nieuwe ontwerpen en mogelijkheden bedacht om het buitenmeubilair van recreatiegebieden zo effectief mogelijk te maken.

Ben jij op zoek naar nieuw en multifunctioneel buitenmeubilair en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw recreatiegebied? Bekijk hier meer informatie rondom de infopicknicks of neem contact met ons op.

De succesformule voor openstellingsborden

Wanneer je van plan bent om openstellingsborden in de praktijk te gebruiken wil je dit natuurlijk wel zo effectief mogelijk inzetten. De succesformule van PressArt geeft praktische tips en inzage in waar je op moet letten bij het opstellen van een openstellingsbord zodat het eigendom beschermd wordt en jij als beheerder of eigenaar ook op juridisch vlak in je recht staat.

Download hier het gratis e-book en ontdek de succesformule voor het inzetten van terrein- & openstellingsborden.