Video Aspect Ratio: 4:1

Informatieborden BtB & grafische vormgevers

Productie & plaatsen op locatie

Monkeyproof

Natuurvriendelijk

Al 30 jaar het beste

Informatieborden voor bedrijven

Vergroot je diensten door ook infoborden aan te bieden en grafisch meubilair. Wij werken veel samen met landschapsarchitecten, grafische vormgevers en communicatie professionals die bij ons tekst, beeld een soms ook gewoon het digitaal document aanleveren en ons de productie en het plaatsen laten verzorgen. Ieder doet waar hij goed in is en het meeste plezier aan beleeft en dat levert een mooi eindresultaat waarvan je er zeker van bent dat je de beste materialen hebt en het geheel op tijd bij de opdrachtgever ligt zodat de opening succesvol is en de producten nog jaren in het veld staan. 

De beste materialen en duurzame solide frames. Wees creatief en neem contact op als je iets wil maken maar niet zeker bent of het wel uit te voeren is. 

Duurzame infoborden voor bedrijven

We werken al jaren samen met bedrijven en zo hebben we voor Staatsbosbeheer hun hun frames ontwikkeld binnen de huisstijl en hebben al vele borden geproduceerd waarvan de afdeling communicatie de vormgeving verzorgt en wij de productie van het duurzame infobord en het bijbehorende frame en zetten maar ook om de borden te produceren.

Wij merken telkens weer dat wanneer men een sample aanvraagt de professionals enthousiast worden en begrijpen dat dit perfect materiaal is voor infoborden en grafisch meubilair. Vraag daarom een sample aan alleen dan kom je er achter.

Input was erg creatief


Hi Peter-Pim,


Het ziet er erg mooi uit. Proces is erg snel gegaan en input was erg creatief. Dank voor de mobiele infoborden met het unieke wisselsysteem. We kunnen nu binnen twee tellen een heel nieuw gedicht op hangen en dat scheelt enorm veel tijd.

Sjors van den Boogaart

de Baak Hospitality

The PressArt products are of high quality
I ordered an information panel with several QR code signs for our non-profit project.


PressArt is flexible, customer-minded and delivers standard & 'tailor-made' solutions. The PressArt products are of high quality, durable and built to last, It is a pleasure working with him!

Laurens Huisman  

 Rijkswaterstaat

De geleverde kwaliteit is perfect en ruimschoots op tijd
PressArt is een zeer professioneel bedrijf dat zeer goed luistert naar de opdrachtgever, meedenkt en met originele oplossingen komt. De geleverde kwaliteit is perfect en de diverse materialen zijn zeer hufterproof waren en die na een jaar intensief te zijn gebruikt  nog steeds een tweede leven leiden.

Ingeborg Snelleman

Kasteel Groeneveld

Problemen met informatieborden van bedrijven

Ongeveer 90% van de infoborden voor bedrijven en worden nog gemaakt van trespa of een andere plaat met daarop een sticker en wanneer je geluk hebt nog een beschermende laminaat. En alhoewel we dat soms ook toepassen is het eigenlijk een oude techniek die in eerste instantie goedkoop lijkt maar op termijn duur. Infoborden die lang moeten blijven staan vragen om een hoogwaardige milieuvriendelijke oplossing waarbij de print goed beschermd is in de plaat. Tegenwoordig hebben we zulke mooie producten die echt jaren goed blijven en in aanschaf iets duurder zijn dan het printje op een plaat. Vraag eens naar onze duurzaam en milieuvriendelijke bedrijfsborden gemaakt van PressArt-Plate-UV.

vandalisme op informatieborden voor recreatieschappen

Last van vandalisme

Verkeerde frame's, constructies en materialen voor infoborden veroorzaken makkelijker vandalisme. Kies het juiste frame op de juiste locatie en het juiste materiaal voor het informatiebord in je begroting is een perfecte preventie.
doorzame informatieborden voor recreatieschappen

Over duurzaamheid

Bezoekers stellen steeds meer vragen over duurzaamheid  en materiaal gebruik. Daarnaast is schade is een enorme ergernis. Probeer altijd het duurzaamste milieuvriendelijkste infobord te plaatsen zodat je met een gerust hart het gesprek aan kan gaan.
lelijke informatieborden voor recreatieschappen

Lelijk uiterlijk

De gemiddelde sticker gaat maar 3 jaar mee, is gevoelig voor los gepulkte hoekjes, messen en beschadiging en geeft een goedkoop uiterlijk aan de omgeving en, nog erger, een shabby uitstraling op de organisatie. 

graffiti op informatieborden voor recreatieschappen

Graffiti op infoborden

Kies het beste materiaal voor informatiepanelen zodat graffiti makkelijk verwijdert kan worden en je het bord niet hoeft te vervangen.
vandalisme op informatieborden voor recreatieschappen

Niet slagvast

Externen plaatsen slechte kwaliteit infoborden in het terrein en het recreatieschap wordt verantwoordelijk voor onderhoudt en de kosten daarvan. 

Hoge onderhoudskosten

Bij schade moet de beheerder gemiddeld 4 keer naar een locatie om het probleem op te lossen. Dat kost geld, onvrede en daar komen de reproductiekosten dan nog bij.

Onze monkey proof borden in de praktijk

 De kracht van PressArt zit hem in een groot spectrum van staande en liggende frames in staal of hout.  We maken ook veel op maat en zijn in staat mee te denken met de professional of dat nu een Landschapsarchitect, educatief medewerker of hoofd communicatie van Natuurmonumenten is.

Met een hoofd vol ideeën een kast vol standaard producten en een team met gouden handjes maken we ook van jou intitiatief een succes.

Voordelen van PressArt-Plate-UV, het beste materiaal voor informatieborden voor bedrijven.

100% Recyclebare informatieborden voor recreatieschappen

100% Recyclebaar 

Gooi het na gebruik in de houtbak van de Gemeente 

vuurbestendige informatieborden voor recreatieschappen

Optimaal Vuurbestendig

In brand gestoken lijm heeft geen invloed op de plaat 

weerbestendige informatieborden voor recreatieschappen

Weer bestendig 

Geen last van weer en wind
co2 vriendelijke informatieborde voor recreatieschappen, nationaleparken en vvv's

Helpt CO2 transitie 

Co2 opslag tijdens productie en in het Infobord. 70% Biobased! 
markerproof oriëntatie panelen voor recreatieschappen en nationale parken

Marker Proof 

Een stift poets je er zo weer vanaf met spiritus of antigraffiti middel 
uv en lichtecte informatieborden voor recreatieschappen

UV bestendig 

Optimaal beschermt tegen UV licht
natuurvriendelijke informatiepanelen

Natuurvriendelijk

Helpt bossen in standhouden en al het leven dat daarin leeft. 
vorst bestendige informatiepanelen

Vorst bestendig

Sneeuw en vorst heeft geen invloed op de plaat 

brandveilige informatieborden

Optimaal Peuk bestendig

Druk een peuk uit op de plaat het de tekst blijft nog steeds zichtbaar 

slagvaste informatieborden van biobased materiaal

Slagvast

Ook tegen stenen en vervormen. Geen haarschuren in de toplaag
monkeyproof informatieborden voor buiten

Officieel monkeyproof

Getest door de apen van de Apenheul. Echt waar!

graffiti bestendige informatiepanelen voor buiten

Graffiti bestendig 

Met Anti-Graffiti middel poets je het er zo weer vanaf

Het beste bord voor bedrijven 

Peter-Pim is een enthousiaste en geweldige vent! Hij heeft altijd wel een goed idee en gaat voortvarend te werk als er nieuwe dingen bedacht moeten worden. Als er een probleem opgelost moet worden gaat hij al even voortvarend te werk, hij gaat ter plekke kijken en lost de zaken op. Ik heb meermalen informatie bij hem gevraagd over allerlei zaken die we niet meer wisten over de productie van borden en panelen en hij kan de cijfers allemaal leveren. Er zit ontzettend veel kennis in zijn hoofd en hij helpt je altijd. Het laatste is eigenlijk het belangrijkste, hij is gewoon een goeie vent en zakenpartner. Geen dubbele bodem, geen geheime agenda's, hij is altijd open en eerlijk en dat waardeer ik enorm. Als je jarenlang met hem hebt gewerkt waardeer je die openheid en het laagdrempelige karakter. Je voelt je bij hem op je gemak en hij levert gewoon goede spullen
Wim Vos

Hoofd Communicatie Staatsbosbeheer

Een werkbare oplossing

Wij werken graag samen met andere bedrijven die een geweldig idee hebben of de juiste klik met de eindgebruiker. Wij merken dat we een zeer waardevolle aanvulling kunnen zijn op jou pakket van diensten. Wij kunnen namelijk heel goed rummycubpen en zo je vraag omzetten naar een werkbare oplossing. Bel Peter-Pim even vind ie leuk!