Binnenprint


Het gebruik maken van binnenprint wordt voor gelegenheden, locaties en recreatiegebieden steeds belangrijker. Het biedt namelijk de mogelijkheid om via een heldere boodschap direct met bezoekers te communiceren. In dit artikel leggen wij uit wat binnenprint is, het belang van binnenprint en hoe je meer inzicht in de mogelijkheden rondom binnenprintvoor recreatiegebieden kunt krijgen.

Wat is binnenprint?

informatieborden-voor-natuur-en-buitenBinnenprint is iedere vorm van print dat geschikt is om binnenhuis te gebruiken om eenvoudig met bezoekers te communiceren zonder hiervoor persoonlijk contact te hebben. Door middel van binnenprint deel je informatie met bezoekers van een locatie, evenement of recreatiegebied door middel van onder andere stickers, informatieborden of magneetfolie. Deze gedrukte media zorgen ervoor dat de aandacht van de bezoekers getrokken wordt en zij eenvoudig in contact met een boodschap of informatie komen.

De manier van communiceren via binnenprint gaat vaak gepaard met een bepaalde sturing. Denk hierbij aan het delen van informatie rondom een bepaalde route of mensen de mogelijkheid geven om meer informatie in te lezen over een bepaald monument of onderwerp.

Tentoonstelling Nederland is een Feest

De tentoonstelling Nederland is een feest in Kasteel Groeneveld (2014) is een schitterend voorbeeld wat wij allemaal onder binnenprint verstaan. Daar hebben we verschillende materialen en technieken gebruikt voor de afdeling tentoonstellingsbouw en daar heel veel mooie duurzame prints voor toegepast. We laten ze even als foto's met bijschriften de revue passeren zodat je een beetje een beeld krijgt van de mogelijkheden. 


Binnenprint materiaal PressArt-ForHD, prijstechnisch interessant, behoorlijk krasvast de inkt zakt in het materiaal en licht van gewicht.  Perfect voor binnen.Magnetische binnenprint puzzel contour gefreesde PressArt-ForHD en het ideale materiaal voor tijdelijke puzzels die licht moeten zijn en tegen een stootje kunnen. Lever een HR beeld aan en wij zetten het om naar puzzelstukken. Zeer bijzondere keiharde plaat onze PressArt-Floor waarbij de print in de plaat geperst is na 2 jaar dat er mensen overheen gelopen zijn zijn er zo goed als geen krassen ook als je er vlak met je neus op zit. Contour gefreesde caravan die in iedere plaat van Charlotte Dematons terug te vinden is. Gemaakt en groot vanuit een klein plaatje en geprint in PressArt-ForHD extra dik. Makkelijk bij te werken en met een te verlijmen op hout en goed te schroeven.


Meer weten over binnenprint?

Als specialist verzorgt PressArt al ruim 30 jaar de binnenprint van recreatiegebieden en locaties. Door middel van op maat gemaakte infoborden en informatiepanelen helpen wij beheerders en eigenaren, tentoonstellingsbouwers met de communicatie naar bezoekers. Wij zijn praktisch ingesteld denken mee naar oplossingen en begrijpen de uitdagingen op de werkvloer.  Met een dikke computer een foofd vol kennis en voorbeelden en een werkplaats vol materialen en een print en staal afdeling kunnen we bijna alles maken wat je hartje begeert.

Neem gerust contact op we helpen je graag verder. 

Ben je op de verkeerde plek maar eigenlijk op zoek naar het e-book over openstellingsborden? Download deze dan hier gratis e-book .
Wil je meer te weten te komen over communicatie via binnenprint en infoborden. neem dan gerust direct contact op.


De succesformule voor openstellingsborden

Wanneer je van plan bent om openstellingsborden in de praktijk te gebruiken wil je dit natuurlijk wel zo effectief mogelijk inzetten. De succesformule van PressArt geeft praktische tips en inzage in waar je op moet letten bij het opstellen van een openstellingsbord zodat het eigendom beschermd wordt en jij als beheerder of eigenaar ook op juridisch vlak in je recht staat.

Download hier het gratis e-book en ontdek de succesformule voor het inzetten van terrein- & openstellingsborden.


e-book-openstellingsborden-downloaden-1000x1000


Over de schrijver
Lisa, is ons middelpunt in de digitale storm over buitencommunicatie en krasvaste infoborden. Een idee staat in no time op de site en voldoet aan alle grillen die het internet. Wat onze informatieborden en bewegwijzering buiten doen doet Lisa op onze site en dat is de beste communicatie middelen in het daglicht zetten voor ideale buitencommunicatie voor natuur, cultuur en recreatie.
Reactie plaatsen