Buitenprint
23 september 2021 
1 min. leestijd

Buitenprint

Het gebruik maken van buitenprint wordt voor gelegenheden, locaties en recreatiegebieden steeds belangrijker. Het biedt namelijk de mogelijkheid om via een heldere boodschap direct met bezoekers te communiceren. In dit artikel leggen wij uit wat buitenprint is, het belang van buitenprint en hoe je meer inzicht in de mogelijkheden rondom buitenprint voor recreatiegebieden kunt krijgen.

Wat is buitenprint?

informatieborden-voor-natuur-en-buitenBuitenprint is iedere vorm van print dat geschikt is om buitenhuis te gebruiken. Door middel van buitenprint vrolijk je de buitenomgeving op of deel je informatie met bezoekers van een recreatiegebied door middel van onder andere stickers, informatieborden of magneetfolie.

Als specialist verzorgt Pressart al ruim 30 jaar de buitenprint van recreatiegebieden en locaties. Door middel van op maat gemaakte infoborden en buitenmeubilair helpen wij beheerders en eigenaren van recreatiegebieden met de communicatie naar bezoekers. Op deze manier kunnen wij bezoekers informeren, maar ook stimuleren en de interactie met hen aangaan. Dit resulteert in een fijne en veilige omgeving, maar ook naar meer beleving bij de bezoekers tijdens hun bezoek aan de locatie of het recreatiegebied.

Meer weten over buitenprint?

Wil jij meer weten over buitenprint? Download dan ons gratis e-book om meer te weten te komen over communicatie via buitenprint en infoborden. Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons op nemen.


De succesformule

Ontdek de beste methode om informatieborden en openstellingsborden in te zetten met het gratis e-book van Pressart. Download het e-book vandaag nog!

Succes formule openstelling & terreinborden ebook

Over de schrijver
Lisa, is ons middelpunt in de digitale storm over buitencommunicatie en krasvaste infoborden. Een idee staat in no time op de site en voldoet aan alle grillen die het internet. Wat onze informatieborden en bewegwijzering buiten doen doet Lisa op onze site en dat is de beste communicatie middelen in het daglicht zetten voor ideale buitencommunicatie voor natuur, cultuur en recreatie.
Reactie plaatsen