Gebodsborden voor hondenpoep
22 september 2021 
2 min. leestijd

Gebodsborden voor hondenpoep

In de praktijk wil je graag recreatiegebieden zo goed mogelijk beschermen. Voornamelijk wanneer het gaat om natuurgebieden of stroken waar veel honden komen, wil je aan kunnen geven dat er een uitlaatverbod tegen hondenpoep geldt. Door middel van openstellingsborden, gebodsborden en een hondenpoepbord wordt dit in het openbaar aangegeven.

Gebodsborden voor uitlaatverbod

Hondenpoep gebodsbordGebodsborden voor een uitlaatverbod zijn duurzame verkeersborden die je veel in het openbaar tegenkomt. Het gebodsbord geeft een poepende hond weer met een rode rand en een rode streep door het bord. Een uitlaatverbod laat aan de hondeneigenaar duidelijk zien dat het uitlaten van een hond op het terrein verboden is. Wanneer een hond wel op dit stuk uitgelaten wordt, is dus de eigenaar in overtreding. Hierdoor voorkom je dat hondenpoep op het terrein aanwezig is.

Duurzame hondenpoep gebodsborden

Gebodsborden worden duurzaam gemaakt. Dit houdt in dat het bord van duurzaam materiaal voorzien is, waardoor het weerbestendig en recyclebaar is. Bovendien, staan gebodsborden bekend om een langdurige levensduur. Hierdoor kan je lang van een hondenpoep vrij gebied genieten.

In de onderstaande video, legt Pressart meer uit rondom het inzetten van gebodsborden voor hondenpoep. Bekijk deze video voor meer informatie rondom hondenpoepborden.

Interesse in gebodsborden voor honden?

Bekijk dan gerust het aanbod van Pressart voor meer informatie of kom met ons in contact om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Hondenbeleidsborden die we al standaard hebben

In onze catalogus infoborden hebben we een hele reeks als beschikbaar je hoeft je alleen aan te aanmelden op de catalogus

Honden beleidsborden honden aangelijndHonden beleidsborden honden losloopgebiedHonden beleidsborden honden uitlaatstrookHonden beleidsborden honden einde losloopgebiedHonden beleidsborden honden einde losloopgebied

De succesformule voor openstellingsborden

Wanneer je van plan bent om openstellingsborden in de praktijk te gebruiken wil je dit natuurlijk wel zo effectief mogelijk inzetten. De succesformule van PressArt geeft praktische tips en inzage in waar je op moet letten bij het opstellen van een openstellingsbord zodat het eigendom beschermd wordt en jij als beheerder of eigenaar ook op juridisch vlak in je recht staat.

Download hier het gratis e-book en ontdek de succesformule voor het inzetten van terrein- & openstellingsborden.


e-book-openstellingsborden-downloaden-1000x1000


Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen