Uitmuntende Teeinfoborden: De Sleutel tot Verbeterde Golfervaringen

Uitmuntende Teeinfoborden: De Sleutel tot Verbeterde Golfervaringen

De Impact van Kwalitatieve Teeinfoborden op Golfbanen

Golf is een sport waarbij aandacht voor detail het verschil maakt tussen een goede en een fantastische ervaring. Het begint allemaal bij de eerste tee, waar golfers hun strategie bepalen en zich voorbereiden op het spel. Een van de belangrijkste hulpmiddelen die hen hierbij helpt, is het Teeinfobord. Bij PressArt begrijpen we de cruciale rol die deze informatiepanelen spelen op elke golfbaan. Daarom zijn we trots om samen te werken met getalenteerde vormgevers zoals Eddy Middleton van de Doornse Golfclub, die de vormgeving van de Teeinfoborden verzorgt. Deze samenwerking resulteerde in prachtige, informatieve panelen die perfect passen binnen het door ons ontwikkelde 'Witoogeend'-frame, gemaakt van Europees hardhout uit duurzaam beheerde bossen. In deze blogpost delen we meer over dit recente project, de unieke kenmerken van onze Teeinfoborden en hoe ze de golfervaring verrijken. Lees verder om te ontdekken waarom onze informatiepanelen een uitstekende investering zijn voor elke golfbaan.

Het Belang van Teeinfoborden op de Golfbaan

Teeinfoborden zijn veel meer dan gewoon informatiepanelen; ze vormen een essentieel onderdeel van de algehele golfervaring. Ze bieden spelers belangrijke informatie over de hole, zoals de afstand, par, en eventuele obstakels. Dit helpt golfers om hun strategie en techniek beter te plannen. Bovendien voegen ze een esthetisch element toe dat bijdraagt aan de schoonheid van de golfbaan. Eddy Middleton heeft deze elementen centraal gesteld in zijn ontwerp voor de Teeinfoborden voor de Doornse Golfclub. In samenwerking met Bert Popma, die verantwoordelijk was voor het strategisch plaatsen van de infoborden, hebben we ervoor gezorgd dat de borden echte waarde toevoegen aan de golfbaan. Bij PressArt kunnen we advies geven over en helpen met de plaatsing van de borden, maar in dit geval was de plaatsing volledig de verantwoordelijkheid van de Doornse Golfclub.

Een door Eddy Middleton ontworpen en door Bert Popma geplaatst Teeinfobord van PressArt, voegt waarde toe aan de Doornse Golfbaan.Een door Eddy Middleton ontworpen en door Bert Popma geplaatst Teeinfobord,voegt waarde toe aan de Doornse Golfbaan.

De Rol van Duurzaamheid in Teeinfoborden

Bij PressArt hebben we een sterke toewijding aan duurzaamheid. Onze Teeinfoborden voor de Doornse Golfclub zijn hiervan een perfect voorbeeld. We hebben gebruik gemaakt van de "Witoogeend", een frame van Europees hardhout uit duurzaam beheerde bossen. Zelfs het bord is gemaakt van houtvezels uit deze bossen. Duurzaamheid is geen bijzaak voor ons, maar vormt de kern van ons productontwerp en productieproces. We zijn er trots op dat we golfbanen kunnen voorzien van hoogwaardige, duurzame Teeinfoborden die de test van tijd en de elementen kunnen doorstaan.

Het-Witoogeend-frame-van-PressArt,-gemaakt-van-duurzaam-Europees-hardhout-vormt-de-basis-voor-onze-robuuste-en-duurzame-TeeinfobordenHet "Witoogeend" frame van PressArt, gemaakt van duurzaam Europees hardhout, vormt de basis voor onze robuuste en duurzame Teeinfoborden.

Maatwerk met Oog voor Detail

Bij PressArt begrijpen we dat elk project uniek is en een persoonlijke benadering vereist. Dit is met name het geval bij de realisatie van de Teeinfoborden voor de Doornse Golfclub. We hebben nauw samengewerkt met Eddy Middelton, die de borden heeft ontworpen, en Bert Popma, die verantwoordelijk was voor de plaatsing. Door deze nauwe samenwerking zijn we in staat geweest om een product te leveren dat perfect aansluit bij de behoeften en verwachtingen van de golfclub. De mogelijkheid om op maat gemaakte informatiepanelen te bieden is een van de vele diensten die we bij PressArt met trots aanbieden.

Custom Teeinfobord Doornse GolfclubHet op maat gemaakte Teeinfobord op de Doornse Golfclub, een perfecte samensmelting van vakmanschap en functionaliteit.

Bestand tegen de Elementen én Golfballen

Onze Teeinfoborden zijn niet alleen mooi en informatief, maar ook ontworpen om het hoofd te bieden aan de uitdagingen van een golfbaan. Ze zijn bestand tegen de impact van golfballen, waardoor ze hun uitstraling en leesbaarheid behouden, ongeacht hoeveel keer ze worden geraakt. Bovendien zijn ze ook weerbestendig, ontworpen om te weerstaan aan de elementen, van felle zon tot zware regen en alles daartussenin. Met de Teeinfoborden van PressArt kun je er zeker van zijn dat je een product krijgt dat zowel functioneel als duurzaam is. Niets is onfeilbaar en sloopbaar maar dit komt een heel eind in de richting van een monkeyproof Teebord.

Onze Teeinfoborden zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de impact van golfballen, waardoor ze hun uitstraling en leesbaarheid behouden.

Bestand tegen Harde Golfballen

Bij het kiezen van informatieborden voor uw golfbaan, is het belangrijk om rekening te houden met de impact van harde golfballen. Bij PressArt hebben we een specifiek materiaal ontwikkeld dat hier uitermate geschikt voor is: PressArt-Plate-UV. Onze borden gemaakt van dit materiaal kunnen de impact van golfballen weerstaan zonder in te boeten op esthetiek of leesbaarheid. In tegenstelling tot borden gemaakt van glasvezel versterkte polyester, zijn onze PressArt-Plate-UV borden bestand tegen de hardste golfballen. Wanneer duurzaamheid en weerstand tegen impact cruciaal zijn, is PressArt-Plate-UV de ideale keuze.

Golfbal in actie, symboliserend de duurzaamheid van PressArt's PressArt-Plate-UV Teeinfoborden tegen impactPressArt's Teeinfoborden van PressArt-Plate-UV zijn bestand tegen de impact van harde golfballen.

Betrokkenheid van onze klanten

Wij bij PressArt geloven in de kracht van samenwerking. Daarom betrekken we onze klanten graag bij het gehele proces, van ontwerp tot installatie. We houden ervan om unieke en gepersonaliseerde Teeinfoborden te creëren die echt passen bij de unieke sfeer en stijl van elke golfbaan. Door nauw samen te werken met onze klanten, zoals we deden met Eddy Middelton en Bert Popma bij de Doornse Golfclub, kunnen we zekerstellen dat elk bord de perfecte balans vindt tussen functionaliteit en esthetiek.


Dag Pim.

Het heeft even geduurd, maar daar ben ik dan weer. Hierbij wat foto’s van de Hole borden tee-boxen van de Doornse.

Deze zijn door iedereen van de golfclub enthousiast ontvangen. Opmerkingen als geweldig. Apart. Prachtig. Top etc. Kwamen regelmatig over het voetlicht.

Het volledige bestuur is erg goed te spreken over het ontwerp en de uitvoering. Ze zijn erg blij met de goede samenwerking met jullie.

Prachtige opvallende en zeer originele borden. Een signaal werking, maar geen storende elementen in het landschap van de golfbaan.

Sierlijke smalle info borden die goed te lezen zijn. Kortom, prima resultaat. 


Onlangs zijn mensen van de NGF (landelijk orgaan van de golffederaties langs geweest. Eénmaal in de vier jaar gaan ze bij de golfbanen langs.

Zij doen dan een update van de golfbanen en keuren dan de banen goed of er dienen aanpassingen gedaan te worden om door de keuring te komen.

Ook zij waren lovend over de uitstraling van de borden. Origineel ontwerp en materiaal keuze. Dus ook daar hebben wij goed gescoord.


Jullie nogmaals dank voor de goede samenwerking en adviezen. Stuur mij nog de link door voor mijn recensie. Moet ik ook nog doen en doe ik graag.

Verder het volgende Pim. Als jij het leuk vindt om een keer met Bert en mij een rondje op de Doornse te golfen, ben je hierbij van harte uitgenodigd.

Laat maar weten wanneer het jou het beste uitkomt, dan maken we een afspraak en drinken we na afloop een Borrel.


Groet, Eddy

Tot slot

Bij PressArt zijn we trots op ons vakmanschap en de kwaliteit van onze producten. Onze Teeinfoborden zijn meer dan alleen informatieve panelen; ze zijn een integraal onderdeel van jouw golfervaring. Voor de Doornse Golf Club hebben we de Witoogeend als frame gebruikt, maar dat is slechts een van de vele opties die we aanbieden. Van staal tot cortenstaal en verschillende houtsoorten, we hebben een breed scala aan frames beschikbaar. Dit om ervoor te zorgen dat we een oplossing hebben die perfect past bij de unieke behoeften en stijl van jouw golfbaan. Deze opties kun je allemaal vinden in onze catalogus.

Twijfel je nog? Wij bieden jou de mogelijkheid om een gratis sample van ons PressArt-Plate-UV materiaal aan te vragen. Wanneer je dit sample in handen hebt, begrijp je meteen waarom onze borden zo sterk zijn en kun je het zelf ook even testen. Je kunt jouw gratis sample aanvragen op onze website: PressArt Gratis Samples.

Ben je klaar om de stap te zetten en jouw golfbaan te voorzien van onze hoogwaardige Teeinfoborden? Neem dan vandaag nog contact met ons op - we helpen je graag verder!


Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen