Fotopanelen Extraordinary
29 juni 2017 

Fotopanelen Extraordinary

Fotopanelen extraordinary voor buiten. De afgelopen 150 jaar werden ze bij Tate & Lyle gedreven door hun passie om eten te maken waar mensen van houden. Hun diepe technische expertise en gedrevenheid voor innovatie en creativiteit binnen hun business maakt hen een zeer succesvol bedrijf met succesvolle producten. Ze hebben vestigingen over de gehele wereld en waren op zoek naar een bedrijf die perfecte milieuvriendelijke fotopanelen kan maken.

fotopanelen-voor-buiten-informatiepanelen-pressart-tate&tile-01

Over de gehele wand zijn de fotopanelen op groot formaat geplaatst.

Voor het 150 jarig jubileum wilden ze graag de ontwikkeling door de tijd  heen verbeelden en we kregen werkelijk een schitterende set beelden om de Fotopanelen mee op te maken. Bij ons kun je panelen krijgen in ieder formaat en bijna op ieder materiaal.

fotopanelen-Making Food Extraordinary buiten-signs-kopieWanneer fotopanelen echter in de buitenlucht komen te hangen en zeer lang mooi moeiten blijven kun je niet meer uit de voeten met een simpele sticker op een Trespa plaat. Ook fotopanelen met een plaatprint techniek op van Forex, Dibond, glas of aluminium zijn dan geen optie. In dit geval bleef er maar een optie over en dat was PressArt-Plate-UV. De keuze van het meest geschikte bord heeft te maken met kleurechtheid, krasbestendigheid, milieuvriendelijkheid en ook de structuur op de plaat geeft soms de doorslag. Het maakt de passie tastbaar en de prints perfect passend bij het onderwerp.

Als je een keertje in de buurt bent van TATE & Lyle dan moet je maar eens gaan kijken in Koog aan de Zaan. We hebben daar een schitterende wand gemaakt met Fotopanelen.

Deze borden hangen er over 10 jaar nog!

In 1867 kocht Klaas Honig de houten stijfselmakerij De Troffel op de Koger. Daar werd tarwemeel handmatig met Zaanwater gemengd om er stijfsel van te maken, een product dat in het huishouden werd gebruikt voor het stijven van linnengoed.

 

 

 

fotopanelen-tate&tile-voor-buiten-en-tweetalig

Bezoekers komen van de gehele wereld en een tweetalig informatiepaneel is daarom noodzakelijk

 

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vind ie leuk.
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down