Gratis Samples aanvragen
Direct Toegang
X
Gratis Samples aanvragen
50% Complete
Win een Gratis Picknicktafel
Doe mij een picknicktafel cadeau!

Page content

Informatieborden Utrechts Landschap

Informatieborden Utrechts Landschap

Informatieborden Utrechts Landschap

PressArt levert een goed en duurzaam producten die jaren een plek krijgt in de Utrechtse Natuur. Een passend resultaat op basis van een professionele en aangename samenwerking.

Service Category: Natuurbescherming
Year first hired: 1999 (hired more than once)
Top Qualities: Great Results, On Time, Creative

Sacha van Breukelen
Hoofd Communicatie Stichting het Utrechts Landschap

Infozuilen

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Conceptontwikkeling van de eerste Informatiezuil die er ooit gemaakt is. Op basis van deze zuil hebben we later ook de Informatiezuilen voor alle Nationale Parken ontwikkeld.
Deze zuil is te bewonden op de hoogste berg van de Provincie Utrecht bij een paar minuten lopen van het Bezoekercentrum in Amerongen. De infoZuil staat op een betonnen sokkel en aan alle zijden is tekst beeld te lezen.
Infozuilen hebben we in verschillende maten en zijn uitermate geschikt op plaatsen waar veel verschillende opdrachtgevers bij elkaar komen en iets te melden hebben op het gebied van Natuur, Cultuur en Recreatie.
Vraag hier een gratis Sample of offerte aan

Infopicknick-2

Infopicknick-2 Educatie tijdens de lunch in het Landschap

De infopicknick-2 is een concept dat we enkele jareg geleden bedacht hebben voor diepgaande informatie en educatie. Leuke verhalen over het landschap, Spelletjes in de Picknicktafel en Route bewegwijzering op een moment dat je daar even de tijd voor hebt.
De infopicknick-2 kan gemaakt zijn van een houten Picknicktafel maar ook van een frame van staal die demontabel is en voorzien is van een Extreem, Krasvaste Toplaag waar Tekst en Beeld in de Informatieplaat is geperst.Een vrijblijvende offerte en Gratis informatieborden Samples aanvragen? Neem hier contact op!

Bouwborden

Bouwborden voor Molens en Cultuurhistorische gebouwen

Infoborden bij de restauratie van de Molen Direct geprint op tijdelijk materiaal waardoor er geleverd wordt binnen twee weken en het toch tijdens de restauratie mooi van kleur blijft. Tekst en beeld zitten krasvast in het materiaal verzegeld.

doe de monkeyproof test
PhxAdmin
Geboren in het noorden onder de hippocastanum was hij als snel onder de indruk van de natuur en ook cultuurhistorische verhalen. Via Middelbare Tuinbouwschool ging hij oor naar de HBO als educatie professional en daarna een master in management, handel en ecologie.Het grafische vak heeft hij geleerd in het bedrijfsleven waar hij 10 jaar als adjunct directeur gewerkt heeft voor toonaangevende organisaties als, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, provinciale landschappen en vele waterschappen en gemeenten.Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten.Hij verzint creatieve wandelconcepten en adviseert vele organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom informatiepanelen en zijn bedrijf levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen.Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten en doet dat met plezier en aanstekende enthousiasme.
Laat hieronder een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Informatieborden Utrechts Landschap

Plaats een reactie


*