Informatieborden Utrechts Landschap
26 oktober 2012 
2 min. leestijd

Informatieborden Utrechts Landschap

Informatieborden Utrechts Landschap

PressArt levert een goed en duurzaam producten die jaren een plek krijgt in de Utrechtse Natuur. Een passend resultaat op basis van een professionele en aangename samenwerking.

Sascha van Breukelen

 Sacha van Breukelen
Hoofd Communicatie Stichting het Utrechts Landschap


Infozuilen Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Conceptontwikkeling van de eerste Informatiezuil die er ooit gemaakt is. Op basis van deze zuil hebben we later ook de Informatiezuilen voor alle Nationale Parken ontwikkeld.
Deze zuil is te bewonden op de hoogste berg van de Provincie Utrecht bij een paar minuten lopen van het Bezoekercentrum in Amerongen. De infoZuil staat op een betonnen sokkel en aan alle zijden is tekst beeld te lezen.
Infozuilen en openstellingsborden hebben we in verschillende maten en zijn uitermate geschikt op plaatsen waar veel verschillende opdrachtgevers bij elkaar komen en iets te melden hebben op het gebied van Natuur, Cultuur en Recreatie.
Vraag hier een gratis Sample of offerte aan

infozuilen nationale parken

Infopicknick-2

Infopicknick-2 Educatie tijdens de lunch in het Landschap

De infopicknick-2 is een concept dat we enkele jaren geleden bedacht hebben voor diepgaande informatie en educatie. Leuke verhalen over het landschap, Spelletjes in de Picknicktafel en Route bewegwijzering op een moment dat je daar even de tijd voor hebt.
De infopicknick-2 kan gemaakt zijn van een houten Picknicktafel maar ook van een frame van staal die demontabel is en voorzien is van een Extreem, Krasvaste Toplaag waar Tekst en Beeld in de Informatieplaat is geperst.Een vrijblijvende offerte en Gratis informatieborden Samples aanvragen? Neem hier contact op!

infopicknick utrechts landschap

Bouwborden

Bouwborden voor Molens en Cultuurhistorische gebouwen

Infoborden bij de restauratie van de Molen Direct geprint op tijdelijk materiaal waardoor er geleverd wordt binnen twee weken en het toch tijdens de restauratie mooi van kleur blijft. Tekst en beeld zitten krasvast in het materiaal verzegeld.

Bouwbord voor molens kopen10 jaar vormgeving beeldredactie en productie Mijn landschap Openstellingsbord grafische vormgeving Utrechts Landschap infobord voor buitenOpenstellingsborden Utrechts LandschapPutter 1150 informatiebord en panelenutrechts landschap bouwbordBouwborden Utrechts Landschap

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen