Bouwbord kopen

Bouwborden kopen is tegenwoordig een makkie.

Tijden zijn veranderd. De nieuwe manier van doen staat voor aantrekken bekoren gevoelsmarketing, goedkoop en gemak.

Vandaar wat tips bij het bouwborden kopen en voorbeelden zoals het ook kan. Enne dan geven we ook nog wat gratis weg. (Sst geheimpje niet verder vertellen)


bouwbord kopen

Bouwbord kopen Tips

  • Stickers (vinyl prints)  op een plaat kan wel maar waarom doen als direct printen op het bouwbord goedkoper is.
  • Rechthoekig bouwbord kan ook maar slechts een paar tientjes meer kunnen in contour gefreesde vormen ook
  • Kleurechtheid moet standaard 3 jaar gegarandeerd worden in volle zon > 8 jaar moet ook kunnen tegen meerkosten maar voor en bouwbord een beetje onzinnig.
  • Windberekening niet vergeten. Bord printen en plaatsen is nog wel te doen maar blijft dat ook staan met veel wind? Niet aan beginnen met partners die dit niet al eerder gedaan hebben.
  • Mobiel bouwbord kan ook en echt een geweldige oplossing. Je huurt als het ware de betonnen constructie en het bouwbord is in de werkplaats al voor gemonteerd. Een kwestie van heenrijden beton van de wagen af takelen en bord uitvouwen klaar. Met een half uur staat dat ding zolang de vrachtwagen er bij kan natuurlijk.
  • Probeer bij de koop het opruimen van de borden en palen er bij in te krijgen. Daarmee kunnen platen en hout hergebruikt worden.

Bouwborden voorbeelden

zeer creatief bouwbord voor de vogelbuurt met vogelhuisDuurzaam bouwbord kopen bij PressArtbouwbord kopen is gemakkelijkDe meest succesvolle en beste Reclamebordenduurzaam bouwbord kopen bij PressArt100 jarig bouwbord voor de natuurVerlicht bouwbord kopen of welkomsbordgroot formaat bouwbord kopenBouwbord voor molens kopen

 100% circulair bouwbord

Tegenwoordig kunnen wij 100% circulaire bouwborden maken. Dus je geeft ons een opdracht en we ( ontwerpen) leveren een bouwbord plaatsen die desnoods op de plak waar je hem wil hebben en na gebruik kun je ons het materiaal gewoon retor geven en dan maken wij er gewoon voor 100% een nieuw bouwbord van. Perfecte print geen afval en zeer gemaakt van natuurlijke materialen zonder dat daar aardolie in verwerkt wordt.

Wanneer je graag een bouwbord wil laten maken neem dan gewoon even contact met ons op of vraag een offerte aan.

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen