Page content

Bouwbord kopen

Bouwbord kopen

Bouwborden kopen is tegenwoordig een makkie.

Tijden zijn veranderd. De nieuwe manier van doen staat voor aantrekken bekoren gevoelsmarketing, goedkoop en gemak.

Vandaar wat tips bij het bouwborden kopen en voorbeelden zoals het ook kan. Enne dan geven we ook nog wat gratis weg. (Sst geheimpje niet verder vertellen)

 

Bouwbord kopen

Iedereen krijgt van ons een gratis schaalmodel bij oplevering mobiel bouwbord!

 

Bouwbord kopen Tips

  • Stickers (vinyl prints) ¬†op een plaat kan wel maar waarom doen als direct printen op het bouwbord goedkoper is.
  • Rechthoekig bouwbord kan ook maar slechts een paar tientjes meer kunnen in contour gefreesde vormen ook
  • Kleurechtheid moet standaard 3 jaar gegarandeerd worden in volle zon > 8 jaar moet ook kunnen tegen meerkosten maar voor en bouwbord een beetje onzinnig.
  • Windberekening niet vergeten. Bord printen en plaatsen is nog wel te doen maar blijft dat ook staan met veel wind? Niet aan beginnen met partners die dit niet al eerder gedaan hebben.
  • Mobiel bouwbord kan ook en echt een geweldige oplossing. Je huurt als het ware de betonnen constructie en het bouwbord is in de werkplaats al voor gemonteerd. Een kwestie van heenrijden beton van de wagen af takelen en bord uitvouwen klaar. Met een half uur staat dat ding zolang de vrachtwagen er bij kan natuurlijk.
  • Probeer bij de koop het opruimen van de borden en palen er bij in te krijgen. Daarmee kunnen platen en hout hergebruikt worden.
  • Productie tijd hoeft niet meer dan 3 weken te duren als het sneller moet is er echt heel veel te regelen maar meer dan 2 a 3 weken hoeft dat echt niet te duren.

Bouwborden voorbeelden

[tn3 origin=”album” ids=”45″ transitions=”default” width=”708″ height=”480″ autoplay=”1″]

 

 

PhxAdmin
Geboren in het noorden onder de hippocastanum was hij als snel onder de indruk van de natuur en ook cultuurhistorische verhalen. Via Middelbare Tuinbouwschool ging hij oor naar de HBO als educatie professional en daarna een master in management, handel en ecologie.Het grafische vak heeft hij geleerd in het bedrijfsleven waar hij 10 jaar als adjunct directeur gewerkt heeft voor toonaangevende organisaties als, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, provinciale landschappen en vele waterschappen en gemeenten.Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten.Hij verzint creatieve wandelconcepten en adviseert vele organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom informatiepanelen en zijn bedrijf levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen.Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten en doet dat met plezier en aanstekende enthousiasme.
Laat hieronder een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Bouwbord kopen

Plaats een reactie


*