Bestemmingsborden & Verwijsborden
23 september 2021 
2 min. leestijd

Bestemmingsborden & Verwijsborden

Bestemmingsborden en verwijsborden worden steeds vaker gebruikt, maar wat zijn deze borden nu precies en hoe kan je ze herkennen?

Wat zijn bestemmingsborden & verwijsborden?

De naam bestemmingsborden & verwijsborden zegt het eigenlijk al. Bestemmingborden geven aan dat er een bestemming in de omgeving is en verwijsborden verwijzen je naar een bestemming of route die je kunt nemen. Binnen gebouwen en buiten in de natuur kan bewegwijzering bestaan uit verwijsborden en bestemmingsborden. De borden geven antwoord op de vraag: “waar ben ik en waar moet ik naartoe?” Op deze manier worden voorbijgangers de juiste kant op begeleid, waardoor onduidelijkheid over de route weggenomen wordt.

Bestemmingsborden en verwijsborden geven vaak de naam van een locatie of instructies voor een vervolgroute aan. Hierdoor is het voor voorbijgangers duidelijk welke weg ze moeten nemen om op de gewenste bestemming te komen, maar wordt men ook geattendeerd op recreatie die zich op de route bevindt. Hierdoor wordt het voor bezoekers en voorbijgangers eenvoudig gemaakt om de gewenste route zorgeloos af te kunnen leggen.

Het doel van bestemmingsborden & verwijsborden

Door gebruik te maken van bestemmingsborden & verwijsborden zorg je voor zichtbaarheid en aandacht voor een locatie of bepaalde route om op een locatie te komen. Als ondernemer of beheerder van een recreatiegebied ben je hierdoor in staat om met bezoekers en voorbijgangers te communiceren.

Het doel van bestemmingsborden & verwijsborden is dan ook om mensen te laten stoppen of hen te stimuleren om een keuze te maken om de route te volgen. Bestemmingsborden & verwijsborden zie je hierdoor ook veel langs de weg staan. Het geeft namelijk duidelijk aan waar je als bezoeker moet zijn. Dit zorgt ervoor dat bezoekers en voorbijgangers op een snelle manier inzien wat er in de omgeving is en waar zij naar toe kunnen of moeten.

Bestemmingsborden & verwijsborden laten maken

Pressart is gespecialiseerd in het maken van bestemmingsborden & verwijsborden. Het gehele proces van ontwerp tot oplevering kan door Pressart voorzien worden. Met verschillende formaten, ontwerpen en materialen zijn wij in staat om een bestemmingsbord of verwijsbord volledig naar wens te maken. Hierdoor heb je een kwalitatief bestemmings- of verwijsbord dat jarenlang mee gaat tot je beschikking.

Neem bij interesse contact met ons op of bekijk ons aanbod.

De succesformule voor openstellingsborden

Wanneer je van plan bent om openstellingsborden in de praktijk te gebruiken wil je dit natuurlijk wel zo effectief mogelijk inzetten. De succesformule van PressArt geeft praktische tips en inzage in waar je op moet letten bij het opstellen van een openstellingsbord zodat het eigendom beschermd wordt en jij als beheerder of eigenaar ook op juridisch vlak in je recht staat.

Download hier het gratis e-book en ontdek de succesformule voor het inzetten van terrein- & openstellingsborden.


e-book-openstellingsborden-downloaden-1000x1000


Over de schrijver
Lisa, is ons middelpunt in de digitale storm over buitencommunicatie en krasvaste infoborden. Een idee staat in no time op de site en voldoet aan alle grillen die het internet. Wat onze informatieborden en bewegwijzering buiten doen doet Lisa op onze site en dat is de beste communicatie middelen in het daglicht zetten voor ideale buitencommunicatie voor natuur, cultuur en recreatie.
Reactie plaatsen