Routeborden

Het gebruik maken van routeborden komt steeds vaker voor en brengt veel voordelen met zich mee. In dit artikel vertelt PressArt meer over routeborden en de mogelijkheden in het ontwerp.

Routeborden

Routeborden zijn infoborden die aangeven welke kant men op kan gaan om een bepaalde route te volgen. We zien dit veel in de natuur terugkomen, zodat fietsers, wandelaars en andere bezoekers eenvoudig de juiste route kunnen afleggen zonder te verdwalen. Hierdoor zorgen we voor een veilige omgeving tijdens het bezoek aan een bepaald recreatie- of natuurgebied.

Tijdens de route bevinden zich diverse routeborden. Dit wordt vaak gedaan door middel van het symbool van de desbetreffende route. Bij een fietsroute staat er een fiets gesymboliseerd en bij een wandelroute een wandelaar. Op deze manier weet men exact hoe zij de route kunnen vervolgen.

Routeborden ontwerpen

Routeborden kunnen van verschillende ontwerpen voorzien zijn. Je kunt bijvoorbeeld een keuze uit diverse formaten, materialen en indelingen maken. Het enige wat overeenkomt zijn de symbolen. Dit zorgt ervoor dat ieder routebord uniek kan zijn, maar ook voor iedereen van heldere en herkenbare informatie voorzien is. Hierdoor kan er geen verwarring ontstaan.

Routeborden en pictogram borden

We hebben een hele reeks van pictogrambordjes voor je ontworpen nieuwe voor heel veel verschillende organisaties toepassen de lijst heeft bijna alle soorten pictogrammen en ook in verschillende kleuren. Vraag de lijst even op met onderstaand formulier film in en stuur hem terug zodat wij er een offerte voor je kunnen maken.

Op naar ons standaard pictogrammen formulier. Gewoon invullen daarna formulier downloaden en het ingevulde formulier naar ons mailen dan maken we er even offerte vrijblijvende.

Deze bordjes zijn standaard 80 x 80 mm en jarenlang succesvol in het veld.

Hoe belangrijk is het materiaal van de routeborden?

We kunnen alle soorten materialen produceren en leveren voor route borden maar omdat route borden een van de maar omdat route borden van alle soorten borden het langst in het veld blijven staan is het van belang het beste materiaal en ook het kleur echtste materiaal te gebruiken.

Vandaar dat je niet voor route borden gesublimeerde borden moet gebruiken od dibond want dat blijft echt net zo lang goed als de PressArt-Plate-UV borden. Geloof me we hebben daar ervaring mee en zien met name langs de kust dat gesublimeerde borden snel verkleuren en dat de transparante toplaag waar de print in gebakken wordt los laat. We leveren ze wel met ons beste toplaag maar wat je beter kunt gebruiken is de PressArt-Plate-UV. Doe jezelf een plezier bespaar niet op route borden. Kies voor de PressArt-Plate-UV Routeborden gemaakt van PressArt-Plate-UV zijn de beste ruteborden voor wandelroutes en MTB routes

Over de schrijver
Lisa, is ons middelpunt in de digitale storm over buitencommunicatie en krasvaste infoborden. Een idee staat in no time op de site en voldoet aan alle grillen die het internet. Wat onze informatieborden en bewegwijzering buiten doen doet Lisa op onze site en dat is de beste communicatie middelen in het daglicht zetten voor ideale buitencommunicatie voor natuur, cultuur en recreatie.
Reactie plaatsen