Nationale Molendag, Gratis Molenboek Wieken Wind en Weidevogels
08 mei 2015 
0 min. leestijd

Nationale Molendag, Gratis Molenboek Wieken Wind en Weidevogels

9 Mei is de Nationale Molendag en ik durf het hier wel te zeggen ik heb een tik van de molens en geef daarom GRATIS 3 schitterende boeken weg genaamd

Wieken, Wind en Weidevogels. Om die te gratis te ontvangen hoef je alleen maar hieronderĀ een leuk verhaal achter te laten overĀ jou speciale molenmoment!

Onder de leukste berichten verloot ik 3 molenboeken. Ik verstuur die al wanneer ik 10 berichten heb onder het blog bericht op de website www.WILDvanNATUUR.nl

Kijk even dit filmpje hieronder hoe dit unieke boek tot stand gekomen is!

Sorry voor de slechte synchronisatie van beeld en geluid> Ik kon het toch niet laten te plaatsen. Kijk er een beetje doorheen en wees mild :)

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen