Page content

Waarom PEFC & FSC informatiepanelen natuurwaarde hebben

Waarom PEFC & FSC informatiepanelen natuurwaarde hebben

Je hebt invloed op natuurontwikkeling door dingen aan te schaffen die goed of slecht zijn voor de natuur. Logisch toch?

Koop je een kunststof kerstboom, hou je de kunststof industrie in stand en dus ook alle gevolgen van die industrie.

Wanneer je een Informatiepaneel koopt met een PEFC of FSC keurmerk dan hou je bossen in stand die op een natuurvriendelijke manier onderhouden zijn.

Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen en dus doe ik dat hier even >

KOOP PEFC & FSC informatiepanelen!

Koop PEFC & FSC informatiepanelen en informatieborden en geen PVC, acrylaat, polycarbonaat, glasvezel, kunststof en andere op olie gebaseerde informatieborden aangezien die niet bossen in stand houden maar de afnemende olie industrie. Dat heeft naast geen toekomst ook geen toekomst voor natuur.

Toegegeven en gaat niets boven een oerbos en natuur waar je geen enkele boom in omzaagt dat zou wat mij betreft helemaal ideaal zijn.

Onze economie zit nou eenmaal zo in elkaar dat wanneer je iets koopt het waarde geeft en het in stand blijft. Vandaar Koop PEFC & FSC informatiepanelen dat is echt veel beter voor de de natuur met al haar zoogdieren, vogels, planten, bomen, kevers kikkers en al dat andere mooie spul waar we zo lyrisch van worden tijdens een fijne boswandeling.

Ik kon het niet laten deze boodschap ook nog even op video voor je vast te leggen.

Video Waarom PEFC & FSC informatiepanelen natuurwaarde hebben

Waarom PEFC houtvezel informatiepanelen!

Heb jij een groen hart?

Nou zou je kunnen denken dat wij het braafste jongetje van de klas zijn en alleen maar PEFC borden maken.
Helaas is dat niet het geval, ook wij leveren acrylaat, polycarbinaat, glasvezelversterkte polyester, PVC en andere soorten borden wanneer men daar om vraagt of het niet anders kan.

Maar als het even kan dan adviseren we het materiaal PressArt-Plate-UV omdat het zo milieuvriendelijk is en ook nog eens zo enorm vandaalbestendig en veel kleurechter dan stickers en directprints. Voor ietsje meer geduld heb je dan ook echt een veel beter product en in geld maakt het bijna niet uit.

Vandaar dit welgemeend advies. Heb jij een groen hart?

PhxAdmin
Geboren in het noorden onder de hippocastanum was hij als snel onder de indruk van de natuur en ook cultuurhistorische verhalen. Via Middelbare Tuinbouwschool ging hij oor naar de HBO als educatie professional en daarna een master in management, handel en ecologie. Het grafische vak heeft hij geleerd in het bedrijfsleven waar hij 10 jaar als adjunct directeur gewerkt heeft voor toonaangevende organisaties als, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, provinciale landschappen en vele waterschappen en gemeenten. Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten en adviseert vele organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom informatiepanelen en zijn bedrijf levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten en doet dat met plezier en aanstekende enthousiasme.
Laat hieronder een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Waarom PEFC & FSC informatiepanelen natuurwaarde hebben

Plaats een reactie


*