Page content

Samen een Natuurtijdschrift maken?

Samen een Natuurtijdschrift maken?

Samen een natuurtijdschrift maken?

Voorbeelden van het natuurtijdschrift Mijn Landschap van het Utrechts landschap vind je hier. Ter inspiratie voor cartografie, illustraties en tekst en beeld. weet jij wat wel goed werkt om nieuwe leden te werven?  Wij vinden het gewoon leuk om Samen een Natuurtijdschrift te maken.

Inge-Nederpelt-Stichting-Het-Utrechts-Landschap-

Peter-Pim is een professional die zich met groot enthousiasme inzet om van elk project een succes te maken.

Voor Het Utrechts Landschap weet hij onder tijdsdruk niet alleen iedere keer weer de mooiste Informatiepanelen te maken, maar ook is hij ieder kwartaal betrokken bij de opmaak, productie en verzending van het Tijdschrift Mijn Landschap. Al vele jaren tot grote tevredenheid.

Inge Nederpelt Utrechts Landschap

Service Category: Outdoor communicatie/redactie tijdschrift
Year first hired: 2004 (hired more than once)
Top Qualities: Expert, On Time, Creative

Samen een Natuurtijdschrift maken?

 • Samen een Natuurtijdschrift produceren? Tijdschrift:  FSC Kwaliteit :P
 • Verantwoord Duurzaam Ondernemen omdat drukwerk zonder FSC of PEFC keurmerk Zoo 2005 is!  Ik wordt daar gewoon zo blij van als er waarde gegeven wordt aan natuur. :P Hoe? Door gebruik temaken van papier uit duurzaam geteelde bossen bescherm je de natuur in dat bos maar geef je ook waarde aan dat bos waardoor er weer meer en makkelijker natuur beschermd wordt. (Maar dat wist je natuurlijk allang)
 • Omvang: 32 Pagina's
 • Oplage 20.000+ 4x per jaar 10 jaar 
 • Trucje 1: Geheel zo ingedeeld zodat geen restpapier is in het drukvel
 • Trucje 2: Geheel zo gevouwen dat een plastick hoesje niet nodig is
 • Trucje 4:  Omslag is adres drager zonder extra papier!
 • Trucje 5: kinderpagina is gekoppeld aan website www.fietjewaarom.nl
 • Truckje 6: QR-codes koppelen aan video
 • Voordelen: Het landschap levert tekst en beeldmateriaal aan en wij doen beeldredactie, vormgeving, productie en de verzending. No worries!
 • Ook handig: Bij ons werken mensen die 4000 wetenschappelijke plantennamen kennen, les mogen geven in alle groene vakken en aquatisch waterbeheer en ecologie gestudeerd hebben.
 • Cartografie: Wij bezitten de ondergronden van heel Nederland en kunnen daar lagen overheen leggen voor bijvoorbeeld Fietsknooproutes, wandelroutes etc.
 • Illustratie: Onze natuur-bewuste illustratoren kunnen digitaal tekenen waardoor illustraties optimaal geplaatst kunnen worden.

[fbphotos id=361151017308455]

Hoe denk jij dat een Natuurtijdschrift er uit moet zien? Wat werkt wel wat werkt niet?
Wat is een zeer effectieve manier voor het werven van nieuwe leden?
Laat een bericht achter en deel je kennis!
Peter-Pim Stolker  

 

PhxAdmin
Geboren in het noorden onder de hippocastanum was hij als snel onder de indruk van de natuur en ook cultuurhistorische verhalen. Via Middelbare Tuinbouwschool ging hij oor naar de HBO als educatie professional en daarna een master in management, handel en ecologie. Het grafische vak heeft hij geleerd in het bedrijfsleven waar hij 10 jaar als adjunct directeur gewerkt heeft voor toonaangevende organisaties als, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, provinciale landschappen en vele waterschappen en gemeenten. Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten en adviseert vele organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom informatiepanelen en zijn bedrijf levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten en doet dat met plezier en aanstekende enthousiasme.
Laat hieronder een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Samen een Natuurtijdschrift maken?

Plaats een reactie


*