Do you feel a need for nature at work? 'Bring green love in Your Live'
16 januari 2013 
1 min. leestijd

Do you feel a need for nature at work? 'Bring green love in Your Live'

Do you feel a need for nature at work? Heb je last van natuurtekort op je werk? ‘Bring green love in Your Live’.
Het is heel gebruikelijk in de wereld van vandaag voor mensen om het grootste deel van hun wakkere leven binnenshuis door te brengen – afgesloten van alle inherente voordelen van het buitenleven.

Uit een recente studie in het Verenigd Koninkrijk is gebleken dat 1 op de 5 kantoormedewerkers nooit meer naar buiten gaat voor lunch tijdens de werkweek. Een gemiste kans aangezien de natuur een constante bron van trootst kn zijn wanneer het in je omgeving aanwezig is. Of het nu een uitzicht op een nabijgelegen park van je kantoorraam of een vriendelijke kamerplant naast de computer. Het is bewezen…mensen gedijen beter in een natuurlijke omgeving.  Infographic: ‘Bring green love in Your Live’

Grote en kleine bedrijven worden steeds geleidelijk meer bewust van de voordelen van een op natuur geïnspireerde interieur. Ik heb een Infographic gevonden om jou of het bedrijf waarbinnen je werkt te helpen in het gevecht tegen de wijdverbreide gebrek aan verbinding met de natuurlijke wereld.

Infographic: Do you feel for nature at work?

Ik zou zeggen ..PIMp je kantoor en stimuleer interne en externe natuur.

Voel je vrij om deze tips te delen met je vrienden en collega’s via pintrest Facebook Twitter!

Laten we de wereld een beetje groener maken! ‘Bring green love in Your Live’

Succes

Peter-Pim Stolker

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen