arrow_drop_up arrow_drop_down
16 januari 2013 

Do you feel a need for nature at work? 'Bring green love in Your Live'

Do you feel a need for nature at work? Heb je last van natuurtekort op je werk? ‘Bring green love in Your Live’.
Het is heel gebruikelijk in de wereld van vandaag voor mensen om het grootste deel van hun wakkere leven binnenshuis door te brengen – afgesloten van alle inherente voordelen van het buitenleven.

Uit een recente studie in het Verenigd Koninkrijk is gebleken dat 1 op de 5 kantoormedewerkers nooit meer naar buiten gaat voor lunch tijdens de werkweek. Een gemiste kans aangezien de natuur een constante bron van trootst kn zijn wanneer het in je omgeving aanwezig is. Of het nu een uitzicht op een nabijgelegen park van je kantoorraam of een vriendelijke kamerplant naast de computer. Het is bewezen…mensen gedijen beter in een natuurlijke omgeving.  Infographic: ‘Bring green love in Your Live’

Grote en kleine bedrijven worden steeds geleidelijk meer bewust van de voordelen van een op natuur geïnspireerde interieur. Ik heb een Infographic gevonden om jou of het bedrijf waarbinnen je werkt te helpen in het gevecht tegen de wijdverbreide gebrek aan verbinding met de natuurlijke wereld.

Infographic: Do you feel for nature at work?

Ik zou zeggen ..PIMp je kantoor en stimuleer interne en externe natuur.

Voel je vrij om deze tips te delen met je vrienden en collega’s via pintrest Facebook Twitter!

Laten we de wereld een beetje groener maken! ‘Bring green love in Your Live’

Succes

Peter-Pim Stolker

 

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten.
Reactie plaatsen