5 Vragen voordat je een vitrinekasten gaat Kopen
30 oktober 2012 
1 min. leestijd

5 Vragen voordat je een vitrinekasten gaat Kopen

Vitrinekasten Kopen is iets waar je naar mijn iedee even goed over na moet denken. Ze zijn uitermate geschikt wanneer je informate hebt die vaak veranderd maar verder geven ze nogal wat problemen.

5 Vragen voordat je een vitrinekasten gaat Kopen

Persoonlijk ben ik niet zo weg van Vitrinekasten. Wanneer ik ze bekijk hangt er namelijk nogal eens verouderde en verkleurde informatie in is er veel last van condens en insecten. Wanneer je een vitrinekast overweegt denk dan even aan de volgende zaken:

  1. Wie gaat de inhoud van de Vitrinekast up-daten? Verouderde informatie is killing!
  2. Wie gaat de Vitrinekast onderhouden? Je moet ze minstens een keer in de 3 maanden schoonmaken. Spinnen en dode insecten doen een professionele uitstraling teniet!
  3. Besef dat er geen Vitrinekasten bestaan die geen condensvormig veroorzaken. Mocht je ze wel weten te vinden (met garantie!) mail me!
  4. Passen de standaard Vitrinekasten bij de uitstraling van je organisatie? De standaard Vitrinekasten passen niet in een natuurlijke omgeving ze hebben ronduit een lelijk design en vandaar dat we ze vaak op maat voor de klant maken wanneer vitrinekasten standaard in de collectie moeten komen
  5. Is het ook anders op te lossen met een kliklijstje of een tijdelijk bordje? Bijvoorbeeld aan de zijkant van een bestaand frame of gewoon los. 

Vitrinekasten kopen

Omdat er toch vraag naar is hebben we een hele reeks voor je geselecteerd en je kunt een voorselectie doen op de site. Deze productgroep bestaat uit vitrines en producten die zijn ontwikkeld voor “grotere” reclame uitingen. Hierbij is een enorme variatie aan producten samengebracht waarbij met spandoeken, zuilen (pylonen), verlicht en onverlicht, lichtbakken en vlaggenmasten kan worden gewerkt.

De frames op deze site kun je ook verkrijgen in een later te bepalen RAL kleur. Daarnaast zijn ze er in verschillende maten.

In de site zijn ook verlichte vitrine kasten verkrijgbaar.

Vitrinekasten Bestellen?

  1. Ga even naar de site met Vitrinekasten en Kliklijsten)
  2. Kopieer de naam van de vitrine of het product waarin je geïnteresseerd bent
  3. Plak de naam in het formulier onder de knop Offerte Aanvragen op deze site
  4. Vul de gegevens in en druk op verzenden.

Weet dat we de mogelijkheid hebben om vitrine kasten te maken waarbij een print in de achtergrond is verwerkt en waarbij het ook nog eens mogelijk is om tijdelijke informatie met magneten op te hangen. Je hebt daarmee het beste van twee werelden namelijk: professionele uitstraling doordat we de vaste informatie vormgeven en de wisselende informatie over gedeelten gehangen kunnen worden die  je niet perse hoeft te lezen.

Direct toegang naar de vitrine kasten site vind je hieronder

vitrine kasten kopen

Overzicht vitrine kasten die we kunnen leveren

 

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen