Page content

5 Vragen voordat je een vitrinekasten gaat Kopen

5 Vragen voordat je een vitrinekasten gaat Kopen

Vitrinekasten Kopen is iets waar je naar mijn iedee even goed over na moet denken. Ze zijn uitermate geschikt wanneer je informate hebt die vaak veranderd maar verder geven ze nogal wat problemen.

5 Vragen voordat je een vitrinekasten gaat Kopen

Persoonlijk ben ik niet zo weg van Vitrinekasten. Wanneer ik ze bekijk hangt er namelijk nogal eens verouderde en verkleurde informatie in is er veel last van condens en insecten. Wanneer je een vitrinekast overweegt denk dan even aan de volgende zaken:

  1. Wie gaat de inhoud van de Vitrinekast up-daten? Verouderde informatie is killing!
  2. Wie gaat de Vitrinekast onderhouden? Je moet ze minstens een keer in de 3 maanden schoonmaken. Spinnen en dode insecten doen een professionele uitstraling teniet!
  3. Besef dat er geen Vitrinekasten bestaan die geen condensvormig veroorzaken. Mocht je ze wel weten te vinden (met garantie!) mail me!
  4. Passen de standaard Vitrinekasten bij de uitstraling van je organisatie? De standaard Vitrinekasten passen niet in een natuurlijke omgeving ze hebben ronduit een lelijk design en vandaar dat we ze vaak op maat voor de klant maken wanneer vitrinekasten standaard in de collectie moeten komen
  5. Is het ook anders op te lossen met een kliklijstje of een tijdelijk bordje? Bijvoorbeeld aan de zijkant van een bestaand frame of gewoon los. 

Vitrinekasten kopen

Omdat er toch vraag naar is hebben we een hele reeks voor je geselecteerd en je kunt een voorselectie doen op de site. Deze productgroep bestaat uit vitrines en producten die zijn ontwikkeld voor "grotere" reclame uitingen. Hierbij is een enorme variatie aan producten samengebracht waarbij met spandoeken, zuilen (pylonen), verlicht en onverlicht, lichtbakken en vlaggenmasten kan worden gewerkt.

De frames op deze site kun je ook verkrijgen in een later te bepalen RAL kleur. Daarnaast zijn ze er in verschillende maten.

In de site zijn ook verlichte vitrine kasten verkrijgbaar.

Vitrinekasten Bestellen?

  1. Ga even naar de site met Vitrinekasten en Kliklijsten)
  2. Kopieer de naam van de vitrine of het product waarin je geïnteresseerd bent
  3. Plak de naam in het formulier onder de knop Offerte Aanvragen op deze site
  4. Vul de gegevens in en druk op verzenden.

Weet dat we de mogelijkheid hebben om vitrine kasten te maken waarbij een print in de achtergrond is verwerkt en waarbij het ook nog eens mogelijk is om tijdelijke informatie met magneten op te hangen. Je hebt daarmee het beste van twee werelden namelijk: professionele uitstraling doordat we de vaste informatie vormgeven en de wisselende informatie over gedeelten gehangen kunnen worden die  je niet perse hoeft te lezen.

Direct toegang naar de vitrine kasten site vind je hieronder

vitrine kasten kopen

Overzicht vitrine kasten die we kunnen leveren

 

PhxAdmin
Geboren in het noorden onder de hippocastanum was hij als snel onder de indruk van de natuur en ook cultuurhistorische verhalen. Via Middelbare Tuinbouwschool ging hij oor naar de HBO als educatie professional en daarna een master in management, handel en ecologie. Het grafische vak heeft hij geleerd in het bedrijfsleven waar hij 10 jaar als adjunct directeur gewerkt heeft voor toonaangevende organisaties als, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, provinciale landschappen en vele waterschappen en gemeenten. Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten en adviseert vele organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom informatiepanelen en zijn bedrijf levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten en doet dat met plezier en aanstekende enthousiasme.
Laat hieronder een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “5 Vragen voordat je een vitrinekasten gaat Kopen

Plaats een reactie


*