Page content

Natuurbeleving

Natuurbeleving

Natuurbeleving  is uitgebreid getest in de Grote Natuur Enquete van Natuurmonumenten. Lees hier de belangrijkste uitslag en het uitgebreide rapport.

Wat gaat Natuurmonumenten doen om de natuurbeleving in Nederland te vergroten?

Om iedereen te motiveren om de natuur Enquete in te vullen had Natuurmonumenten een zeer toepasselijk filmpje laten maken.

Misschien leuk om daar eens naar te kijken.

De film, de website en de mailing naar niet lederen hebben ervoor gezorgd dat in totaal 43.365 personen hebben meegedaan.

 

Natuurmonumenten Natuur Enquete: De uitkomsten

De uitkomsten van de natuur Enquete vind je HIER onder in een presentatie. Je kunt het beeldscherm ook vergroten en zelf het tempo bepalen.

 

 

Wat zou jij het liefste willen veranderen in de natuur?

Het is niet anders maar als het aan mij zou liggen zou ik graag de hoeveelheid natuur willen verdubbelen.

Ik zie toekomst in een symbiose tussen stad en de natuur. Meer groene aders door dorp en stad zodat mensen meer groen om zich heen krijgen en er ruimte is voor directe recreatie dicht bij huis.

Wij Nederlanders hebben niet de mogelijkheid om dagelijks een wandelingetje te doen in de natuur omdat we daarvoor eerst in de auto moeten springen.

Zodra natuur dichterbij is kun je kleine uitstapjes maken, met je hond, trimmen en met de fiets. Daarmee is er meer ruimte voor natuurbescherming voor gevoelige landschappen, dieren en planten.

Wat zou jij graag willen veranderen in de huidige natuur?

PhxAdmin
Geboren in het noorden onder de hippocastanum was hij als snel onder de indruk van de natuur en ook cultuurhistorische verhalen. Via Middelbare Tuinbouwschool ging hij oor naar de HBO als educatie professional en daarna een master in management, handel en ecologie.Het grafische vak heeft hij geleerd in het bedrijfsleven waar hij 10 jaar als adjunct directeur gewerkt heeft voor toonaangevende organisaties als, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, provinciale landschappen en vele waterschappen en gemeenten.Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten.Hij verzint creatieve wandelconcepten en adviseert vele organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom informatiepanelen en zijn bedrijf levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen.Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten en doet dat met plezier en aanstekende enthousiasme.
Laat hieronder een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Natuurbeleving

Plaats een reactie


*