Page content

Inspirerende video Natuur Dichtbij

Inspirerende video Natuur Dichtbij

Er is een enorme behoefte naar Natuur Dichterbij. Mensen trekken massaal naar de stad maar willen wel Natuur Dichtbij hebben om te wandelen, fietsen en met de kinderen in te spelen of een moestuin in aan te leggen.

Natuur waar je dagelijks van kan genieten is natuur dat dichtbij is.

Inspirerende video Natuur Dichtbij

Zie dit geweldige project en besef dat er hele mooie concepten zijn te verzinnen voor een stukje braakliggende bouwgrond wanneer Gemeente, investeringsmaatschappijen meedenkt en samen zoeken naar oplossingen zonder zich al te veel te laten beperken door regels en reglementen.

[youtube width=”700″ height=”400″]http://youtu.be/Gw1BXRTwV1Y[/youtube]

[youtube width=”700″ height=”400″]http://youtu.be/U_QA4ll-dyQ[/youtube]

PhxAdmin
Geboren in het noorden onder de hippocastanum was hij als snel onder de indruk van de natuur en ook cultuurhistorische verhalen. Via Middelbare Tuinbouwschool ging hij oor naar de HBO als educatie professional en daarna een master in management, handel en ecologie. Het grafische vak heeft hij geleerd in het bedrijfsleven waar hij 10 jaar als adjunct directeur gewerkt heeft voor toonaangevende organisaties als, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, provinciale landschappen en vele waterschappen en gemeenten. Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten en adviseert vele organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom informatiepanelen en zijn bedrijf levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten en doet dat met plezier en aanstekende enthousiasme.
Laat hieronder een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Inspirerende video Natuur Dichtbij

Plaats een reactie


*