Inspirerende video Natuur Dichtbij
13 november 2014 
0 min. leestijd

Inspirerende video Natuur Dichtbij

Er is een enorme behoefte naar Natuur Dichterbij. Mensen trekken massaal naar de stad maar willen wel Natuur Dichtbij hebben om te wandelen, fietsen en met de kinderen in te spelen of een moestuin in aan te leggen.

Natuur waar je dagelijks van kan genieten is natuur dat dichtbij is.

Inspirerende video Natuur Dichtbij

Zie dit geweldige project en besef dat er hele mooie concepten zijn te verzinnen voor een stukje braakliggende bouwgrond wanneer Gemeente, investeringsmaatschappijen meedenkt en samen zoeken naar oplossingen zonder zich al te veel te laten beperken door regels en reglementen.

[youtube width=”700″ height=”400″]http://youtu.be/Gw1BXRTwV1Y[/youtube]

[youtube width=”700″ height=”400″]http://youtu.be/U_QA4ll-dyQ[/youtube]

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen