4 video's Waarom mensen Natuurvriendelijke Informatiepanelen Willen Gebruiken!
10 november 2014 
1 min. leestijd

4 video's Waarom mensen Natuurvriendelijke Informatiepanelen Willen Gebruiken!

Natuur is bij mij best wel een ding. Ik heb gemerkt dat ik gelukkig niet de enige ben.  Nu kwam ik een mooie serie video’s tegen waarin voor mij, en naar ik hoop ook voor jou, de belangrijkste reden gegeven wordt waarom het gebruik van Natuurvriendelijke Informatieborden de moeite waard zijn.

Vandaar dat ik hierbij  even 4 video’s presenteer Waarom mensen Natuurvriendelijke Informatiepanelen Willen Gebruiken!

In mijn werk combineer ik graag twee dingen namelijk:

  1. Zoveel mogelijk de natuur en de natuur- water- en recreatieorganisaties te helpen
  2. Gebruik te maken van Natuurvriendelijke producten zoals Natuurvriendelijke Informatiepanelen, palen of recycle bare producten

Privé en in ons bedrijf probeer ik Waarde te geven aan de Natuur. De wereld draait nou eenmaal om geld alles wat waarde krijgt blijft beter behouden.

In ons bedrijf doen we dat door natuurproducten als PressArt-Plate-UV te maken die voor 70% gemaakt zijn van houtvezels uit duurzaam beheerde bossen.

Vandaar deze 4 video’s Waarom mensen Natuurvriendelijke Informatiepanelen Willen Gebruiken!

Video 1,2,3,4 Waarom je Natuurvriendelijke Informatieborden Wil Gebruiken!

 

[youtube]http://youtu.be/nlZKZn_ZfJ8[/youtube]

Gebruik Informatiepanelen met Natuurvriendelijke materialen toe te passen zoal PressArt-Plate-UV (70% PEFC houtvezel)  of PressArt-Subliem volledig te recyclen!

[youtube]http://youtu.be/WEl2IAIuj60[/youtube]

Door Natuur Waarde te geven behouden we de Natuur.  Ik heb gemerkt dat onze opdrachtgevers waaronder vele Natuurorganisaties dat waarderen.

[youtube]http://youtu.be/tWC03EkSMjw[/youtube]

Hier doe jij het toch ook allemaal voor? Geef de Natuur Waarde gebruik Natuurvriendelijke Informatiepanelen van PressArt-Plate-UV

[youtube]http://youtu.be/qNrBCMuTaJ8[/youtube]

Geef de natuur waarde en koop producten die daarbij helpen. Privé maar zeker ook in je werk omdat de bedragen vaak groter zijn en daarmee jou invloed om natuurbehoud ook.

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen