Informatiepanelen langs Tour de France op Neeltje Jans
09 juli 2015 
1 min. leestijd

Informatiepanelen langs Tour de France op Neeltje Jans

Informatiepanelen plaatsen op Neeltje Jans doe ik al voor de tweede keer in mijn leven.

Deze keer konden we de informatieborden, openstellingborden en bewegwijzeringsborden maken van het milieuvriendelijke materiaal PressArt-Plate-UV en hebben we iets verzonnen waardoor de borden minder last hebben van vogelpoep en ander gespuis wat een bord kan aantasten.

Nog even terug naar de historie…

Het was Zondag 5 juli 2015 – De 2e etappe van de Tour de France van 2015 voert in 166 kilometer van Utrecht via Montfoort, Oudewater, Gouda en Rotterdam naar het kunstmatige eiland Neeltje Jans in Zeeland.

Nederland was in de ban van de tour. In Utrecht was geen kamer meer te krijgen een paar kids uit het dorp gingen met Kees Jansma in de auto mee naar een VIP locatie maar ook hij kwam in de file want de stad was potdicht en de wegen die nog vrij waren waren de wegen waar alleen de wielrenners overheen mochten. 

Via de enige echte Dutch Mountains “De Utrechtse Heuvelrug” , jawel ons Nationaal park, naar een van onze juweeltjes van projecten de totale informatievoorziening op Neeltje Jans.

Nou zullen die mannen er op de fiets niet veel van gezien hebben maar het maakt het project er niet minder om.

Ik laat je in deze beelden op deze pagina even onze producten en projecten zien aangezien woorden alleen maar misverstanden geven en we ons veel liever uitdrukken in beeld en daden!

Deze opstellingen zijn door ons geproduceerd, uitgevoerd in het materiaal monkeyproof PressArt-Plate-UV en tevens geplaatst.

Zie vooral ook even de door ons ontworpen loungebank, de springende wethouder, de schitterende Cor-Ten stalen frames met uitgesneden teksten en niet te vergeten de placemats op de tafel en de leuke driehoekige object op onze robuuste picknicktafel de grote mantelmeeuw.

De namen staan allen bij de producten en als je wil weten wat ze kosten schroom dan niet even te mailen ik maak met plezier een offerte voor je, stuur per post een setje samples naar je toe en wanneer je mazzel hebt zit daar ook een iPhone tussen.

Bij het plaatsen van de informatiepanelen hadden we schitterend weer en omdat er ook nog een heel fijn visrestaurant was waar we ook nog wat borden mochten plaatsen was het er goed toeven.

We zijn best wel een beetje gek geworden van dat eiland en mocht je in de buurt zijn zou ik zeggen “neem je zwembroek mee en probeer via de vogelkijkhut nog iets verder te lopen naar de slufter. Een ideaal plekje om met de kinderen te ravotten langs het water en te genieten van de natuur”

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen