Educatief Kunst voor Soest

Een Educatief Kunst object dat volledig opgaat in het landschap dat is wat je hier ziet. De rietstengels en de koeien werden uit de hand gelast en later hebben wij de Educatieve informatieborden er in geplaatst.

De informatieborden zijn op maat gefreesd zodat ze in de unieke vormen van het educatieve kunst object passen. Deze buitententoonstelling is zeker de moeite waard om te bewonderen.

Informatieborden van PressArt-Plate zijn de meest vandaalbestendige borden die u kunt krijgen voor buitencommunicatie en dat was op deze specifieke situatie ook echt noodzakelijk.

Natuurlijk kunnen we ook alle andere krasvaste productiemethoden toepassen maar voor objecten die veel tijd en geld hebben gekost om ze te maken is het zeker de moeite waard om daar ook de beste producten voor te gebruiken.

Daarnaast is het zo dat het niet eens echt veel meer geld kost dan een de standaard oplossing zoals een sticker op een plaat. Vooral bij dit soort objecten zou dat niet lang stand blijven aangezien de gekke vormen nogal wat puntjes in de print geven en deze weer makkelijk los te pulken zijn wanneer je gebruik zou maken van ene sticker.

Het is dan ook om die reden dat we hier het materiaal PressArt-Plate-UV hebben toegepast.

Het frame is gemaakt van CorTenstaal een staalsoort die gemakkelijk roest en daarna het staal afsluit voor zuurstof waardoor het roesten zeer vertraagt wordt. Informatiepanelen en Cortenstaal gaan zeer goed samen en helemaal wanneer je dat in een kunstzinnig educatief project wil verwerken.

Educatief Kunst voor Soest voorbeelden

Educatief Kunst voor Soest Educatief Kunst voor Soest  

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen