Klompenpaden

Klompenpaden Succes
De afgelopen 10 jaar heeft Peter-Pim Stolker een belangrijke bijdrage geleverd aan het Succes van de Klompenpaden ( meer dan 40 stuks) in Utrecht en Gelderland. In de beginperiode heeft Landschap Erfgoed Utrecht gebruik mogen maken van Peter-Pim zijn creatieve talent om het mooie Klompenpaden format te helpen ontwikkelen. Daarna heeft Peter-Pim voor elk Klompenpad de “hardware”gemaakt (oa Cartografie, Informatieborden, Wandel-Folders, Route-Markeringen, Openstellingsborden, Pictogramborden, Frames en bewegwijzeringspalen). Deadlines bv vastgestelde openingshandeling zijn altijd door Pim gehaald. Samenwerken met Pim is een plezierige aangelegenheid. Ik heb Peter-Pim ervaren als een betrokken, creatieve opdrachtnemer, die goede producten levert.

Frans ter Maten
Directeur Landschap Erfgoed Utrecht [fbphotos id=361044310652459]

PressArt levert kwalitatief hoogwaardig materiaal. We hebbenklompenpaden-arjan-vriend-landschapsbeheer-gelderland nauwelijks onderhoud aan bijvoorbeeld de startpanelen die bij de start van de Klompenpaden staan.
Ook is de service die ze leveren is groot. Peter-Pim Stolker en de medewerkers van PressArt zijn zeer betrokken bij de oplevering van de producten en zorgt er voor dat de opdrachtgever tevreden is.

Arjan Vriend
Directeur Landschapsbeheer Gelderland

Klompenpaden

Project: Creatief wandelconcept en productie Klompenpaden 
Creatie: wandelnetwerk systeem en pakkende naam Klompenpaden. 


Geraliseerd voor Wandelconcept Klompenpaden  

 1. Ontwikkeling Wandelconcept, hoe moet het werken
 2. Ontwikkeling logo en huisstijl elementen, schetsvoorstellen logo en indeling communicatie producten
 3. Wandel-Folder
 4. Informatieborden
 5. Pictogrammen voor op kaarten
 6. Opzet openstellingborden
 7. Advies en productie materialen/vandaalbestendigheid/kleurechtheid
 8. Ontwikkeling en productie frames
 9. Houten klaphekken en bewegwijzeringspalen
 10. Vandaalbestendige montage middelen
 11. Relatiegeschenken betrokkenen en vrijwilligers
 12. Realisatie oorkondes en uitnodigingen.
Inmiddels ie er een hele lijst met Klompenpaden gerealiseerd op de speciaal daarvoor ontwikkelde website www.Klompenpaden.nl zijn alle Klompenpaden te vinden.
Aan de volgende Klompenpaden hebben onder andere we meegewerkt:

Wandelroutes in de Provincie Utrecht

Aderwinkelpad, Broekerpad, Breeschoterpad, Cotlandenpad, Daatselaarsepad, Dashorsterpad, Derde Erf, Gerrit Achterbergpad, Grift en Graftenpad, Nesserpad, Netelenburchpad, Oudenhorsterpad, Overlangbroeksepad, Snorrenhoefpad, Schutpad, Veen- en Veldendijkpad, Vredelantsepad, Zeldertsepad,

Wandelroutes in de Provincie Gelderland

Appelpad, Avervoorderpad, Baanbrekerpad, Beek- en Bultpad, Eeskooterpad, Glindhorsterpad, Harscamperpad, Harsloërpad/Breukerengpad, Het Paradijspad, Huinerpad, Klompenmakerspad, Kruishaarderpad, Leestensche Broekpad, Leuvenschepad, Loobrinkerpad, Meulunterenpad, Molenbeeksepad ,Nederwoudsepad ,Niebroekerpad, Norderpad, Paddenpad, Pelserpad, Schaverensepad, Turfvelderpad, Tuylermarkerpad, Woldermarkerpad,
Deze lijst blijft zich aanvullen zowel in Gelderland als in Utrecht.

Klompenpaden worden enorm gewaardeerd door de wandelaars.

Waarom denk jij dat Klompenpaden zo enorm gewaardeerd worden?

Peter-Pim Stolker

Rugzak op klompen aan en gaan!

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vind ie leuk.
Reactie plaatsen