De Mengelmoestuin
10 juni 2022 
1 min. leestijd

De Mengelmoestuin

De mengelmoestuin is een initiatief van Team Groene Matties dat zichzelf concentreert op een actieve, gezonde en trotse buurt. Dit wordt gedaan door middel van verbindende groenprojecten waarmee moestuinen en groen samen met de buurtbewoners in de buurten van Den Haag Zuidwest aangelegd worden.

PressArt heeft de eer gehad om samen met het team van Groene Matties vrijwilligers een communicatie project op te zetten. Hierin heeft PressArt een goedkoop informatiepaneel geleverd voor de promotie van de vrijwilligers projecten die Groene Matties organiseert.

De Mengelmoestuin in Den Haag

De mengelmoestuin in Den Haag is een moestuin die door buurtbewoners en vrijwilligers van Groene Matties in binnentuin tussen de Pachtersdreef, Beresteinlaan, Schoutendreef en Drostendreef aangelegd is. De binnentuin is omgetoverd tot een plek waar jong en oud samenkomen en samen tuinieren. De Mengelmoestuin is de base-camp voor andere projecten dat het team van Groene Matties wilt gaan realiseren en is een inspiratie project om meer groen in je eigen omgeving creƫren in de vorm van een moestuin. Op wekelijkse basis zijn er vrijwilligers van Groene Matties die de buurtbewoners ondersteunen om onderling aan de groene omgeving te werken.

De mengeltuin groene matties

PressArt informatieborden ter promotie

Bij het groenproject van De Mengelmoestuin heeft PressArt Informatieborden geholpen bij de promotie van het project. Promotionele informatieborden zijn geschonken, zodat er meerdere vrijwilligers projecten door Groene Matties opgezet kunnen worden. Door middel van een goedkoop informatiebord kan er al gezorgd worden voor de benodigde promotie, zodat er lokale aandacht en betrokkenheid voor een vrijwilligers project ontstaat.Goedkoop informatiebord voor de mengelmoestuin

Informatiebord ter promotie inzetten

Wil jij ook een vrijwilligers project, evenement of andere zaken extra promoten? Neem dan gerust contact op met PressArt voor de opties omtrent een promotioneel informatiebord.

mooi-sponsor-bord-laten-maken


Over de schrijver
Lisa, is ons middelpunt in de digitale storm over buitencommunicatie en krasvaste infoborden. Een idee staat in no time op de site en voldoet aan alle grillen die het internet. Wat onze informatieborden en bewegwijzering buiten doen doet Lisa op onze site en dat is de beste communicatie middelen in het daglicht zetten voor ideale buitencommunicatie voor natuur, cultuur en recreatie.
Reactie plaatsen