Uitzichtpunten vragen om Panorama Informatiepanelen uiteindelijk wil je toch weten wat je ziet.
Hier een overzicht van enkele informatieborden die we gemaakt hebben van het materiaal PressArt-Plate-UV. Lessenaars borden hebben meer last van vandalisme dan staande informatieborden en vandaar dat een zeer krasbestendige plaat gewenst is.
De verschillende locaties worden aangewezen en aangeraakt en al gebeurd dat meestal alleen met de vinger of toch zie bij sticker borden na verloop van tijd slijtage op de hier staat u pijlen. Door gebruik te maken van PressArt-Plate-UV is dat verleden tijd. De print zit in de plaat verwerkt en is niet los te pulken omdat het met hoge druk en hitte tijdens het productieproces een geheel is geworden.
Ideaal voor informatiepanelen op uitzichtpunten en met een mooi panorama. De onderliggende constructie kan gewoon worden gemaakt van staal zodat we het bord en blind op kunnen monteren. Ook bestaande locaties kunnen met enige aanpassing voorzien worden van panorama borden.
Er zijn geen lijsten nodig je kunt gewoon aflopend vormgeven en montage met schroeven door de plaat is wat ons betreft niet nodig en Not Done. Waarom zou je het ontwerp versoren met lijsten en schroeven?
Voorbeelden van Panorama informatiepanelen
[metaslider id=4087]
Hoe lever je data aan voor Panorama informatiepanelen
- Ga op de locatie staan waar je het informatiepaneel wil hebben.
- Neem een Iphone en selecteer je foto app en dan kies je voor de panorama optie
- Neem een panorama foto van links naar rechts in een vloeiende beweging (zonder rijdende objecten)
- Neem een camera op statief en kijk of je hem recht hebt staan
- Neem foto’s van links naar rechts waarbij je er voor zorgt dat je overlap in de beelden hebt
- Print de panorama foto uit op een A4 of A3 in landscape positie en schrijf alle namen van de punten die je genoemd wil hebben boven de foto
- Scan de foto in (of neem daar een foto van ) en mail dan naar ons of je eigen vormgever samen met de tekst en andere zaken die je op het bord wil hebben. Hoe je alle data netjes naar een vormgever kunt sturen kun je hier lezen. (Klik HIER).
Mocht je een panorama lens hebben dan kun je daar natuurlijk ook beelden mee schieten, toch zou ik ook altijd vanuit een losse positie beelden schieten. Een panorama lens kan het beeld aan de zijkanten nog wel eens vervormen en dat is niet altijd gewenst.
De vormgever gebruikt de Iphone beelden ter oriëntatie van het geheel en plakt de beelden van je spiegelreflex camera aan elkaar om een groot mooi panoramabeeld in de juist eresolutie samen te stellen.
Het spreekt voor zich dat het wijs is de beelden te schieten met mooi weer in een ideale omstandigheid. Het beste moment om foto’s te maken is in de ochtend en in de avond wanneer het licht nog niet zo fel is. Je moet immers in sommige gevallen ook tegen het licht in fotograferen en dat doe je niet goed met een felle zon. 🙂