Gratis Samples aanvragen
Direct Toegang
X
Gratis Samples aanvragen
50% Complete
Win een Gratis Picknicktafel
Doe mij een picknicktafel cadeau!

Page content

Monkeyproof Informatiebord Hangplek

Monkeyproof Informatiebord Hangplek

Monkeyproof Informatiebord Hangplek

Referentie en tevens oplossing Graffitivrije Hangplek door origineel ontwerp en Graffitibestendige Informatiepanelen

Goeiemorgen!

’t Is al weer even geleden dat jullie ons een Informatiebord hebben geleverd voor de Patrijspad Poort in Lekkerkerk. Doordat er in de omgeving nog gewerkt werd is de plaatsing van het Informatiepaneel van ons uit ook even vertraagd. Maar nu hangt ‘ie en is ons project in de poort helemaal afgerond. En het leuke is dat het ook z’n doel lijkt te treffen;

Jarenlang werd de Patrijspad poort door Jongeren uit Lekkerkerk gebruikt als Hangplek en werden de muren telkens beklad met lelijke Tags en tekeningen.

Zo’n 3 a 4x per jaar moesten we de poort laten schoonmaken en sauzen om het weer toonbaar te maken. We hebben er lichte verf op gesmeerd, donkere verf en alles er tussenin, maar telkens werd de poort weer Beklad.

Monkeyproof Informatiebord Hangplek

Vorig jaar hebben we in samenwerking met Jongerenwerk Nederlek een Graffiti Workshop georganiseerd, waarbij jongeren uit de buurt onder leiding van een Graffiti Artist twee passende tekeningen in de poort hebben gemaakt. Om het helemaal af te maken hebben we door PressArt een (natuurlijk Graffiti Bestendig) bord laten maken waarop wordt uitgelegd wat er te zien is.

Daarbij is ook vermeld dat in de Hiphop/Graffiti Cultuur men uit respect niet over andermans tekening Tagged. En er is inderdaad sinds de tekeningen gezet zijn niet meer gekladderd in de poort!
Door de tekeningen en het bijpassende PressArt-Plate-UV Infobord is de Patrijspad poort nu een frisse vrolijke doorgang in de wijk en hopen we dat dit nog lang zo blijft!

PressArt-Referentie-Jacoline-Bachert-Teeuwen-Informatiepanelen-op-hangplekBedankt voor de samenwerking en wie weet tot een volgend project! Gezien het succes kan ik me voorstellen dat onze organisatie in deze omgeving nog wel meer Graffiti gevoelige plekken aan kan pakken op deze manier…

Met vriendelijke groet,
Jacoline Bachert-Teeuwen Woonconsulent

doe de monkeyproof test
PhxAdmin
Geboren in het noorden onder de hippocastanum was hij als snel onder de indruk van de natuur en ook cultuurhistorische verhalen. Via Middelbare Tuinbouwschool ging hij oor naar de HBO als educatie professional en daarna een master in management, handel en ecologie.Het grafische vak heeft hij geleerd in het bedrijfsleven waar hij 10 jaar als adjunct directeur gewerkt heeft voor toonaangevende organisaties als, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, provinciale landschappen en vele waterschappen en gemeenten.Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten.Hij verzint creatieve wandelconcepten en adviseert vele organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom informatiepanelen en zijn bedrijf levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen.Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten en doet dat met plezier en aanstekende enthousiasme.
Laat hieronder een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Monkeyproof Informatiebord Hangplek

Plaats een reactie


*