Duurzame Informatieborden voor Natuurmonumenten
23 juni 2024 
2 min. leestijd

Duurzame Informatieborden voor Natuurmonumenten

Zonnige Opening Bezoekerscentrum Tiengemeten: PressArt's Bijdrage aan Duurzame Informatieborden voor Natuurmonumenten

Heb je het al gehoord? Het vernieuwde bezoekerscentrum en de OERRR Speelnatuur op Tiengemeten van Natuurmonumenten zijn onlangs feestelijk geopend! Als team van PressArt zijn we trots dat we hieraan hebben mogen bijdragen met onze duurzame informatieborden.Duurzame Informatieborden voor Natuurmonumenten 01

Wat maakt deze informatieborden voor natuurmonumenten zo bijzonder?

Allereerst hebben we voor dit project gebruik gemaakt van ons topmateriaal: PressArt-Plate-UV. Deze informatieborden zijn niet alleen esthetisch verantwoord, maar ook:

- Extreem weerbestendig
- Jarenlang kleurecht
- Optimaal Krasbestendig
- Milieuvriendelijk

De borden worden geprint en dan wordt onze print geperst in de plaat woordoor ze extreem bestand zijn tegen weer en wind. Omdat wij heel veel van onze borden CNC contour frezen zijn ronde vormen en kaders in bijna al onze borden mogelijk. Je moet alleen even het juiste freesbestand meeleveren of wij maken dat voor je. We denken mee in de ideale dike van het materiaal en hoe e de constructie van het frame zo kunt optimaliseren zodat je nog jarenlang plezier hebt van onze borden.

Kleurechtheid garantie op Informatieborden?

Wil je kleurechtheidsgarantie? Omdat we zoveel ervaring hebben met informatieborden en ook voor informatieborden van natuurmonumenten kunnen we onder bepaalde vorwaarden ook een kleurechtheidsgarantie geven. Soms wel van 10 jaar en ook tot 30 jaar. Vraag daar dan even naar zodat we je goed op weg kunnen helpen met je project. Duurzame Informatieborden voor Natuurmonumenten 02

Stel je voor: informatieborden die er nog jaren perfect uitzien, ondanks regen, wind en zon. Dat is precies wat we hebben gerealiseerd voor het bezoekerscentrum op Tiengemeten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je ook zulke duurzame en effectieve informatieborden voor jouw Natuurmonumenten-project? Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan als je precies weet wat je zoek. Wat je in ieder geval even moet doen is de catalogus aanvragen.

Vraag dan nu onze Catalogus Informatieborden aan! Als bonus sturen we je een gratis sample van ons beste en milieuvriendelijkste materiaal voor informatieborden. Zo kun je zelf ervaren waarom PressArt-Plate-UV de perfecte keuze is voor jouw volgende project.

Klaar om je bezoekers te informeren met borden die net zo duurzaam zijn als de natuur die je wilt beschermen? Meld je dan nu aan voor onze catalogus en gratis sample. Samen maken we Nederland mooier, één informatiebord tegelijk!

catalogus informatieborden Natuurmonumenten aanvragenCatalogus aanvragen duurzame informatieborden Natuurmonumenten

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen