Informatieborden Natuurmonumenten

Informatieborden voor Natuurmonumenten 

Wij maken al vele jaren informatieve borden voor Natuurmonumenten, te beginnen met kleine vitrines. In eerste instantie ontvingen we tekst en afbeeldingen, die werden afgedrukt in zwart-wit en soms ingekleurd met weerbestendige potloden voordat ze dik werden gelamineerd met een techniek die bekend staat als polyfineren. We voegden vaak infographics en soms illustraties van Feiko Mintjes toe, wat deze projecten bijzonder leuk maakte en de ontwerpen een schitterende uitstraling gaven.

De eerdere versies van onze informatieborden werden gezeefdrukt, een proces met verschillende ingewikkelde stappen. Zeefdrukken vereiste het maken van aparte films voor elke kleur, een vaardigheid die tegenwoordig zelden meer wordt gebruikt sinds digitaal printen het heeft overgenomen. De ontwerpfase werd gevolgd door een nauwgezette digitale opstelling, waarbij zelfs als alles correct was voorbereid, er nog steeds problemen konden ontstaan tijdens de uitvoer van de film, wat vaak leidde tot het oplossen van problemen met de lithograaf en intensieve kwaliteitscontroles - processen waar ik vaak toezicht op hield.

Zeefdrukken vereiste een nauwkeurige overlapping van donkere kleuren over lichtere kleuren om goed sluitwerk in de zeefdruk te garanderen. Stel je voor dat je elke lijn op een kaart moet aanpassen om er zeker van te zijn dat deze correct over een andere lijn wordt gelegd. Met digitaal drukken zijn deze problemen grotendeels opgelost. 

Informatieborden natuurmonumentenDe echte uitdaging ligt nu in het overtuigen van klanten om de meest milieuvriendelijke en geschikte materialen te kiezen voor hun projecten.

Deze taak is frustrerend geworden omdat de voorbijgaande aandacht van het hedendaagse publiek betekent dat velen niet grondig lezen of hun beslissingen alleen baseren op de kosten, zonder na te denken of de materialen bestand zijn tegen vervaging na verloop van tijd.

Neem daarom gerust contact met ons op wanneer het gaat om het maken van informatieborden voor Natuurmonumenten. We helpen je de juiste keuzes te maken en geven je alle voor- en nadelen van de materialen. Of dat nu om een Lage Ombouw Groot, Staande Ombouw Groot, een infokastje of een uniek project op een van de terreinen van Natuurmonumenten gaat.

Catalogus Informatieborden aanvragen.

Wat je het beste even kunt doen is de Catalogus Informatieborden aanvragen. 

We sturen je dan tevens even een sample toe van een van onze beste materialen voor informatieborden en dat is dan ook nog eens heel erg monkeyproof en gemaakt van houtvezel uit duurzaam beheerde bossen. Informatieborden maken en CO2 opslaan door bossen en in het bord zelf, dat kan nu en wij weten uit ervaring dat dat iedere communicatieprofessional van Natuurmonumenten enthousiast maakt.

catalogus informatieborden Natuurmonumenten aanvragenVraag hier de Catalogus Informatieborden aan


Berichten over Informatieborden Natuurmonumenten:
Duurzame Informatieborden voor Natuurmonumenten
0
Duurzame Informatieborden voor Natuurmonumenten
Duurzame Informatieborden voor Natuurmonumenten
Tiengemeten: Cultuurhistorische informatieborden en Natuur op zijn Best
0
Tiengemeten: Cultuurhistorische informatieborden en Natuur op zijn Best
Tiengemeten: Cultuurhistorische informatieborden en Natuur op zijn Best