Routebord

Als je verantwoordelijk bent voor het beheer en de inrichting van wegen, wandel- en fietsroutes, natuurgebieden of recreatiegebieden, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van routeborden en pictogram bordjes. 

Of het nu gaat om het markeren van een wandelroute in het bos, een fietspad langs een kanaal of bewegwijzering op een recreatiegebied, routebord en pictogram bordjes zijn essentieel voor de navigatie van mensen naar hun bestemming. Ze zorgen niet alleen voor duidelijkheid en veiligheid, maar dragen ook bij aan de beleving van de omgeving.

Met ons ruime assortiment kunnen wij aan al jouw behoeften voldoen. Van standaardrouteborden tot maatwerkoplossingen, wij hebben de juiste producten in huis om ervoor te zorgen dat jouw routes optimaal worden bewegwijzerd.

Met onze routebord en pictogram bordjes creëer je uniformiteit binnen jouw gebied. Dit zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren tussen verschillende locaties zonder verdwaald te raken. Het biedt ook mogelijkheden voor cross-promotie tussen nabijgelegen attracties of andere interessante punten.

Daarnaast bieden onze route- en pictogramborden talloze voordelen. Ze zijn duurzaam, weerbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Onze borden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals PressArt-Plate-UV ( beste + milieuvriendelijkste ) of aluminium+coating, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Zo ben je verzekerd van een lange levensduur en dus een kosteneffectieve investering op de lange termijn.

Bovendien kunnen onze routebordjes en pictogram bordjes volledig worden aangepast aan jouw wensen. Geef ons je ontwerp-ideeën en wij zorgen ervoor dat het wordt gerealiseerd. Of het nu gaat om verschillende kleuren, vormen of specifieke tekst op de borden, bij ons is alles mogelijk.

Wil je weten hoe onze klanten succesvol gebruik hebben gemaakt van onze routebord- en pictogram oplossingen? Neem dan vooral een kijkje bij onze voorbeelden van succesvolle implementaties. Hier vind je inspiratie voor jouw eigen projecten.

Vraag ons bestelformulier Route en Pictogramborden aan

Bestel hier je route en pictogram bordjes