arrow_drop_up arrow_drop_down
15 januari 2015 

Informatiepanelen van Cortenstaal

 

Informatiepanelen van Cortenstaal hebben een schitterende uitstraling en zijn wat ons betreft uitermate geschikt voor kastelen, landgoederen en buitenplaatsen.

Het ie niet voor niets dat we vele van dergelijke roestige stalen frames hebben gemaakt voor Provinciale Landschappen en gemeenten.

Het maken van Informatiepanelen van Cortenstaal heeft nogal wat voordelen aangezien je er ook teksten in kunt uitsnijden en we een speciaal soort staal toepassen dat langzaam roest. Hierdoor blijft het frame jaren goed en hoef je het niet te verzinken (milieu) of te poedercoaten.

Daarnaast is het niet echt fijn materiaal om graffiti op te spuiten en mocht het toch gebeuren dan is het ook makkelijk weer te verwijderen.

We hebben een techniek ontwikkeld waarbij de het Informatiepaneel blind op het Cortenstaal kunnen monteren.

Cortenstalen frame hebben we als lessenaars modellen maar ook als staande modellen en zelfs een die er een beetje tussenin zit.

Informatiepanelen van Cortenstaal

informatiepanelen-van-cortenstaal

Peter-Pim, Het informatiebord is inmiddels geplaatst. Ik heb al veel positieve reacties ontvangen over het geheel, over de informatie en over de lay-out. Hierbij tref je een aantal foto’s van het bord aan. Met vriendelijke groeten, A. Maas Beleidsmedewerker VROM

Informatiepanelen van Cortenstaal

Informatiepanelen van Cortenstaal bij de entree van Landgoed Beukenrode

Informatiepanelen van Cortenstaal

Informatiepanelen van Cortenstaal als bewegwijzering naar huisnummers

 

informatiepanelen-van-cortenstaal-bewegwijzering

Informatiepanelen van Cortenstaal als Bestemmingsbord in gemeente plantsoen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatiepanelen van Cortenstaal

Informatiepanelen van CorTen staal als Orientatiepaneel midden in de stadskern. Historische kaarten passen natuurlijk zeer goed bij CorTen staal

Informatiepanelen van Cortenstaal

Webshop Infopanelen

Op onze webshop Https//www.Infoborden.nl is een overzicht gegeven van de verschillende frames die we beschikbaar hebben in Cortenstaal. Wil je iets unieks neem dan even contact op we helpen je graag verder.

Offerte of een Product overzicht aanvragen doe je hier!

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen. Geef gewoon globaal je wensen aan wat je zou willen hoe summier ook je moet ergens beginnen en nu je dan toch op deze pagina bent kun je net zo goed even wat invullen waaraan je zit te denken. Je zit nergens aan vast en het kost ons geen moeite. We sturen je in ieder geval een product overzicht toe van bijna alle producten die we kunnen leveren. Daarnaast sturen we je een pakketje samples toe.
  Tijdelijke borden zijn goedkoper en sneller leverbaar, permanente borden zijn zeer duurzaam, duurder maar ook veel milieuvriendelijker.
  Stickers of ook wel vinylprints kunnen altijd losgepulkt worden en dat gebeurd ook. Gebruik die alleen op plaatsen waar mensen er niet bij kunnen. Eigenlijk gebruiken wij dat bijna niet omdat het niet vandaal bestendig is en veelal ook duurder.
 • Geef: Type frame Formaat bord en het aantal aan
  We kunnen de plaatsing verzorgen. We gaan er dan vanuit dat de verschillende objecten in een offerte niet meer dan een kwartier rijden van elkaar af komen en bereikbaar zijn met de auto. Mocht dan niet zo zijn geef dat dan even aan.
 • Als je hier je adresgegevens weergeeft sturen we je de offerte ook na per post en doen we daar een setje samples bij zodat je weet welk materiaal we geoffreerd hebben en je het kan vergelijken. Je kunt dan tevens even de monkeyproof test doen 🙂
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps.
   Upload hier eventueel een bestand.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

  Over de schrijver
  Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 25 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten.
  Reactie plaatsen