Latest Blogposts

Infopicknick, een Informatiebord in de tafel

Infopicknick, een Informatiebord in de tafel

Infopicknick, een informatiebord in de tafel. Hier is een uniek concept en uitermate geschikt om een bijzonder project stijlvol mee af te sluiten.

Its’ all about attention. Please give me some šŸ™‚
En zo is het ook met het project waar je aan misschien wel dagen, weken, maanden of, Ā god forbid, zelfs jaren aan gewerkt hebt.

Als dat is afgerond mag dat best wel gevierd worden. Toch?

Het is immers een mijlpaal en wij Nederlanders vinden nou eenmaal dat al dat harde werken beloond mag worden. Wij zijn dol op stijlvolle feestjes en jij toch ook?

Daarnaast zijn sommige projecten zo belangrijk, noemenswaardig of groots dat het specials aandacht nodig heeft. Een Infopicknick kan je daarbij helpen.

Infopicknick, een Informatiebord in de tafel

Infopicknick is door PressArt een nieuw concept waarbij het mogelijk is te picknicken aan de picknicktafel en informatie te krijgen over het onderwerp waar je als bezoeker graag meer over wil weten en waar je als opdrachtgever of eigenaar van het terrein graag wat over kwijt wil.

In op of aan de tafel wordt een Informatiebord geplaatst. Volledig Full-Colour en wanneer gewenst zeer slag, krasvast, Ā met beeld en tekst IN de plaat en NIET als sticker of met gevoelige Polyester toplaag. Standaard worden ze bij ons uitgevoerd in het een milieu- en natuurvriendelijke materiaal PressArt-Plate-UV (met PEFC keurmerk).

Voor onze WILDvanNATUUR leden hebben we meerde varianten Infopicknickā€™ ontworpen. Ā Als je die wil zien kun je je hier aanmelden.

PressArt-plaatst-informatieve-picknicktafel-in-gemeente-amersvoort-een-tafel-met-een-informatiepaneel-er-in300920101705Infopicknick, een Informatiebord in de tafel-montage-pressart

Wat kan er allemaal in een infopicknick / tafel

Meer tekst, in verschillende educatie niveaus en meerdere onderwerpen

 • Groot formaat vogelvluchtkaarten, Fiets en wandel knooppuntkaarten

 • Educatieve tekeningen

 • Overzichten van alle voorkomende vogelsoorten, vlinders Ā of zoogdieren

 • Meerdere QR-codes bijvoorbeeld een voor kinderen, een voor volwassenen en een voor ouderen

 • Wetenschappelijke uitleg en onderzoeken

 • Snapshots van de omgeving. Wat is er te zien en waar is het te zien

 • Uitleg wandelroutes

 • Extra aandacht sponsors en betrokken partijen

 • Vraag en antwoord spelletjes (kijk vooral even naar de infopicknick Type hop!)

 • Educatieve infographics

 • Natuur recepten van eetbare planten

 • Geocaching

 • Coordinatien van een locatie

 • Mooie sfeerfoto’s en recepten van het restaurant in de buurtĀ Infopicknick een Informatiebord in de tafel-2D-illustratie-Amersvoort-veld-en-vecht-montage-pressart

Kortom ruimte genoeg om alles wat in de omgeving te vertellen, zien en te beleven valt onder de aandacht te brengen.

 

Sommige infopicknickā€™s zijn zo goedkoop dat ze de mogelijkheid bieden om dezelfde informatie op meerdere bestaande picknickbanken te monteren. Er zijn zelfs modellen waarbij je dat binnen een half uur doet!

 • Infopicknick educatie in het tafelblad!

Wil je de verschillende mogelijkheden en modellen zien dan kun je je hier aanmelden.

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.
Meer over

Vraag Hier Gratis Samples aan!
En doe de Monkey Proof Test
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Infopicknick, een Informatiebord in de tafel

Plaats een reactie


*