Periscope, hoe werkt het?

Periscope, hoe werkt het?

Periscope is de nieuwe App van Twitter

Met slechts een paar clicks laat je aan de wereld zien  wat je doet, waar je bent en breng je je volgers op de hoogte dat je een live video aan het maken.

De App kost niets en eenmaal gedownload veranderd het je wereld en brengt het mensen dichter bij elkaar. Met Periscope wordt iedereen een verslaggever en komt het nieuws direct van het publiek naar het publiek.

Vanaf nu kun je met periscope je natuurbeleving delen en online zetten.

Periscope wat kun je er mee?

 • Als boswachter kun je je natuurbeleving live weergeven waardoor mensen kunnen zien hoe mooi de natuur is.
 • Plaats de dag voordat je een event hebt een periscope video en deel die tegelijkertijd op twitter en vertel wat er zo leuk is aan de "boswandeling" of wat je ook op het programma hebt en nodig mensen uit te komen.
 • Gebruik Periscope om de problemen en natuur uitdagingen live mee te maken en creeer zo meer inlevingsvermogen en draagvlak voor natuur
 • Denk aan het succes van www.beleefdelente.nl en besef dat je als boswachter of natuurliefhebber de kern van het succes in handbereik hebt door soortgelijke gebeurtenissen zelf uit te zenden

 • Je kunt je Periscope video's opslaan op je camera en zo nog een keer nazien of ook plaatsen op je facebookpagina of blog.

  Ik zou zeggen creëer Periscope berichten en breng de natuur dichter bij de natuurliefhebbers en maak ze deelgenoot van je werkveld en je leven.

  Periscope, hoe werkt het?


  Periscope Tutorial

Reactie plaatsen