Tuimelaar kantelbord

De PressArt-Tuimelaar is een kantelbord waar je aan twee kanten een infobord op plaatst. Wanneer je veel te vertellen hebt maar niet een groot bord wil neer zitten is dit het frame wat je zou kunnen toepassen.

De tuimelaar is ook uitermate geschikt als bord voor vraag en antwoord, zo kun je op de ene zijde een foto plaatsen en een stukje tekst met daarbij een vraag en die dan op de andere zijde beantwoorde al dan niet met een uitgebreide uitleg. Iedereen vind het leuk om even aan de andere kant te kijken en daarmee is dit frame een magneet die mensen nr zich toe trekt zodra ze door hebben dat er wat te bewegen en te bezichtigen valt.

Met een sterk RVS frame en Europees harthouten palen is het een product dat jaren lang mee gaat en wanneer je dan ook nog eens voor het bord de PressArt-Plate-UV toepast heb je het beste materiaal voor infoborden in handen. De print wordt tijdens het productie proces geperst in de plaat en is daarmee optimaal beschermt tegen weersinvloeden, graffiti en krassen.

 Voorbeeld van een Tuimelaar kantelbord met vragen aan de voorzijde


Kantelbord_met vraag en antwoorden bestellenVoorbeeld van een Tuimelaar kantelbord met antwoorden aan de achterzijde

Kantelbord in full colour vormgeven

Je kunt het bord in iedere kleur vormgeven als je zelf wil en mocht je dat niet in de vingers hebben dan helpen wij je natuurlijk graag.  Wat altijd wel wijs is is om het bord zelf ook een kleurtje mee te geven al is het maar een crèmekleur anders krijg je overal waar het wit is ook echt een wit informatiebord en dat kan met heel mooi weer nog wel eens zeer aan de ogen doen. Daarnaast staat het veelal net iets mooier.

Voor de tuimelaar die kan kantelen moet je dus twee documenten aanleveren zodat we die borden ook kunnen drukken en samen met het frame kunnen afleveren.

Kantelbord met kaart en uitleg

Oriëntatiepanelen hebben altijd een kaart en kaarten nemen veelal veel ruimte in. De Tuimelaar is daarmee een leuke oplossing waarbij je aan de ene zijde de cartografie hebt en aan de andere zijde wat meer uitleg over de route geeft en wat er allemaal te zien en te beleven is en wie bijvoorbeeld het informatiebord gesponsord heeft. Zo hou je informatie gescheiden en blijft het lezen telkens weer interessant net als het omslaan van een bladzijde in een magazine.


Zweefvliegclub Noordoost Polder & recensie PressArt Tuimelaar

Onlangs heeft de Zweefvliegclub Noordoostpolder in Marknesse een informatiebord onthuld. PressArt heeft dit voor ons gefabriceerd en geplaatst. Met het bord kunnen we mensen die bij ons vliegveld staan te kijken beter informeren over de zweefvliegsport.
We zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit die geleverd is door PressArt. Het bord ziet er schitterend uit, is van goede kwaliteit en kan daardoor jarenlang mee. PressArt bood een ruime keuze aan borden; verschillende modellen en materialen. Wij hebben gekozen voor de Tuimelaar. Een bord dat gekanteld kan worden met aan beide zijden een grote afbeelding. Aan één van de palen is een houder voor informatiefolders geplaatst.
De installatie verliep ook goed; zeer vakkundig en met oog voor detail. PressArt, bedankt voor de goede service! Wij zullen nog jarenlang plezier hebben van dit informatiebord.
Laurens Trentelman

Tuimelaar kantelbord zo start je een zweefvliegtuigOntwerp ZCNOP zo start je een zweefvliegtuig voorzijde tuimelaar 

Tuimelaar kantelbord zo daal je een zweefvliegtuigOntwerp ZCNOP zo start je een zweefvliegtuig voorzijde tuimelaar 


Tuimelaar Kantelbord bestellen

Wanneer je een tuimelaar kantelbord wil bestellen kun je hier een offerte aanvragen, maar je kunt dat ook zelf doen bij ons op de webshop. Om prijzen te zien moet je je dan wel even registreren.
Mocht je nog vragen hebben of een offerte op maat willen hebben dan kun je natuurlijk ook even contact opnemen, we helpen je graag verder.


Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.