Latest Blogposts

Video over een QR-code op een Informatiebordje

Een Qr-code op een Informatiebordje geeft je mogelijkheden om extra informatie te geven op borden waar bijvoorbeeld geen ruimte is zoals hier op een klein pictogram/bewegwijzeringsbordje die met speciale anti- diefstalschroeven op een paal worden bevestigd.

Achter een QR-Code kun je de volgende elementen zetten:

  • Platte tekst  zonder internetverbinding!
  • Adresgegevens die direct in je iphone wordt genest (ook zonder internet verbinding)
  • Audio > geluidsfragment die geplaatst is op internet en waarnaar de koppeling achter de qr-code naar toe gaat
  • Video > je maakt dan een soort van simpele link naar de video die ergens op internet staat, bijvoorbeeld op Youtube
  • Link naar site> een simpele link naar een internet site waar je informatie plaats die leesbaar is voor een smartphone

Informatiebordje Stichting IJssellandschap

In de digitale documenten die we ontvangen hebben voor het IJssellandschap hebben ze de QR-code in het informatiebordje gecombineerd met de bewegwijzering.

De qr-code is op ieder bordje verschillend en verwijst naar een website. Verwijzingen naar een website hebben alleen zin wanneer je op de locatie van het bordje een goede internetverbinding hebt en je ervan uit gaat dat je doelgroep een smartphone heeft met een internet verbinding.

Het voordeel van verwijzen naar een website is onder andere dat je de inhoud van de website kunt veranderen zonder weer een nieuw QR-code informatiebordje te maken.

 QR-code op een informatiebordje

In de video hieronder zie je de verschillende producten en geef ik nog enkele tips over het toepassen van een QR-Code op een informatiebordje

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.
Meer over

Vraag Hier Gratis Samples aan!
En doe de Monkey Proof Test
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Video over een QR-code op een Informatiebordje

Plaats een reactie


*