ijsvogel pierre tekst redactie informatieborden PressArt

Teksten schrijven voor informatieborden

+28 jaar ervaring, praktisch, betrokken, snel en scherp

Informatiebord Monkeyproof biobased infobord weer- Pressart

+28 jaar ervaring

Informatiebord Monkeyproof biobased infobord - Pressart

Is zeer productief

Informatiebord Monkeyproof biobased infobord boom- Pressart

Natuurliefhebber

tekstredactie informatiepanelen voor natuur

Pierre

Mijn naam is Pierre Carrière, echt waar. Typisch een gevalletje ‘creatieve ouders met humor’. En met een hang naar traditie; mijn Franse voorvader uit vijftienzoveel heette ook zo. Ik schrijf. Hoewel begonnen op mijn tiende jaar - ik hield in 1977 een dagboek bij tijdens mijn eerste wintersportvakantie - werd het pas ’serious business’ in 1994. In dat jaar begon ik als copywriter in de reclame. Ik werkte voor diverse bureaus en richtte in 2002 mijn eigen bureau op, samen met Perry ten Hoor en Barry Kok. We noemden het Open; naar de werkwijze en omgang met klanten. Van werknemer werd ik ondernemer. Na ruim zes jaar verkocht ik in 2008 mijn aandelen en werd freelancer op het gebied van concept & copy. Zo verzelfstandigde ik steeds verder. Naast mijn werk heb ik inmiddels meerdere boeken gemaakt. Wanneer ik even tijd over heb, ben ik in de natuur te vinden. Fietsend, wandelend, vogels kijkend of op zoek naar werktuigen uit de steentijd. Ik werk vanuit mijn huis in de Noord-Drentse natuur, waar creativiteit alle ruimte krijgt.

13 boeken

tekstredactie natuurboeken PressArt informatieborden

Boeken tot nu toe

  • Bermspinsels (2007, uitgeverij kleine Uil);
  • Spaak (2010, uitgeverij kleine Uil);
  • De open organisatie (2012, Koninklijke Van Gorcum);
  • In de ban van de roos (2013, uitgeverij kleine Uil).
  • Vogels in Nederland (2022, R&B voor Lidl)
  • Dieren in Nederland (2022, R&B voor Lidl)
  • Strand, wad & zee (2022, R&B voor Lidl)
  • Bomen, planten en struiken in Nederland (2022, R&B voor Lidl)

Tekstredactie voor informatieborden

het informatieborden e-book van Peter-Pim Stolker  van PressArt

Peter-Pim Stolker

Directeur PressArt.nl

Teksten Groninger Landschap 

Pierre is magisch, funny en productief. Geboren uit de reclamewereld weet hij met zijn creatieve geest mooie zinnen en kreten  te verzinnen voor je banner, titel of streamen. 

Voor ons en het Groninger Landschap heeft hij een hele reeks teksten voor informatieborden geschreven. Soms via een interview en soms gewoon door meerdere veldbezoeken op een dag te plannen. Handig een reclame man die verstand heeft van natuur  & cultuur en daar dolgraag over schrijft.  

Informatiepaneel tekst redactie voor buiten

tekstredaktie teksten schrijven voor informatieborden

Video Aspect Ratio: 16:9

Zullen we even brainstormen over wat mogelijk is? 

Bel gerust, we helpen je graag verder.