Video Aspect Ratio: 4:1

Het beste Informatiebord voor Buiten

Het duurzaamste  milieuvriendelijkste informatiebord voor buiten en voor natuur, cultuur en recreatie 

Monkeyproof informatiebord  van PressArt is het beste informatiebord dat er is in de wereld

Monkeyproof

Getest door de apen van Apenheul, optimaal krasvast & kleurecht
Milieuvriendelijk informatiebord koop je bij PressArt gemaakt van houtvezel

Milieuvriendelijk 

Gemaakt houtvezel uit duurzaam beheerde bossen
het beste informatiebord dat wel 15 jaar goed blijft in de zon

30 jaar ervaring

Alleen ervaring telt, wij hebben alle fouten al eens gemaakt of gezien

Waarom een PressArt informatiebord?

Monkeyproof informatiebord koop je bij PressArt.nl

Officieel monkeyproof getest

Dit is geen grapje ons informatiebord gemaakt van PressArt-Plate-UV is echt monkeyproof getest door de apen van de apenheul. Ons materiaal PressArt-Plate-UV is niet alleen extreem krasvast en graffiti bestendig het is ook nog eens slagvast en extreem kleurecht. Onder bepaalde voorwaarden kunnen we je een 10 jaar kleurechtheidsgarantie geven.
Houtvezel borden die slagvast zijn

Duurzaam gemaakt van houtvezel

Bij de aankoop van onze PressArt-Plate-UV informtieborden ben je er zeker van dat de natuur waarde krijgt en dat de natuur op een duurzame manier beschermd wordt en de bossen niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan houtproductie in samenwerking met de natuur en alles wat daarin leeft. Economie, natuurbescherming en 

Informatieborden die tegen steenslag en graffiti kunne koop je bij PressArt. Perfecte borden voor buiten.

Slagvast en geen haarscheuren

Steenslag en schroeven door acrylaat platen en  polyester geven als snel haarscheuren in de toplaag, eerst zie je er niets van maar zodra algen er in gaan zitten zie je ze en storen ze het beeld en de leesbaarheid van de borden. Onze speciale toplaag en borden van houtvezel kunnen veel meer hebben dan het gemiddelde stickertje, acrylaatplaat of polyester of trespa bord. In hel begin zie je het verschil niet maar in de loop der jaren kom je erachter. PressArt-Plate-UV is het beste materiaal voor informatieborden en gaat het langste mee 

Vormgeving productie en plaatsing van informatieborden kan allemaal bij PressArt

Vormgeving, productie en plaatsing

Wij stappen in waar jij dat wenst of je nu een digitaal drukbaar document aanlevert en ons de productie en plaatsing laat doen of dat je ons aan het werk zet voor de vormgeving en de productie. Jij mag zeggen waar we beginnen en waar we eindigen. We helpen je graag verder wanneer het gaat om buitencommunicatie en dat hoeft niet te stoppen bij informtieborden dat kan ook beginnen met een wandelconcept zoals de klompenpaden.

Vraag Peter-Pim Stolker naar de ervaring met informatieborden en hij geeft een eerlijk antwoord.

30 jaar ervaring in alle soorten borden

We hebben alles al eens fout gedaan, we kennen alle materialen voor informatieborden en kunnen ze ook allemaal voor je produceren. We weten in welke situatie je ze wel en niet kunt toepassen en zijn eerlijk in de resultaten die je kunt verwachten. Natuurlijk kunnen we ook een bord in een week maken en wanneer we dat doe kiezen we voor de beste optie onder de gegeven omstandigheden. 
Overzicht van de beste informtieborden aanvragen

Maatwerk en ook standaard frames

We maken nog steeds heel veel op maat maar aangezien we bijna voor alle natuurorganisaties, heel veel gemeenten, recreatieschappen en waterschappen  frames voor informatieborden hebben ontwikkeld hebben we een enorme collectie van standaard frames waar jij gebruik van kan maken zonder ontwikkelkosten. Vraag de catalogus aan daar wordt je blij van. 

Informatiebord 

wat we doen en maken 

monkey proof infoborden van  PressArt

Monkey Proof 

De directeur van de Apenheul belde ons en zei, "ik heb een probleem, ik heb alles al geprobeerd,  telkens als ik een nieuw infobord plaats slopen de apen het binnen een half uur en ze zeggen dat jullie daar vast wel een oplossing voor hebben." 

We voerden het project uit en na drie jaar vroegen we of alles nog oké was. We kregen een schitterende referentie erbij en vanaf toen werden we die jongens van de monkeyproof informatieborden. Ik zou zeggen geniet mee van ons succes en koop infoborden waar je jaren lang plezier van hebt. Vraag naar het materiaal PressArt-Plate-UV

Collecties informatiebord

Gemeentes

Infoborden waar je een fiets tegen aan kunt zetten.

Recreatieschappen

Infoborden bestand tegen hoge recreatiedruk

Totale Terreininrichting

Totale buiten bewegwijzering voor natuur cultuur en recreatie & wandel concepten 

Waterschappen en Hoogheemraadschappen

Frames die passen bij je organisaties opgaan de waterrijke omgeving 

Natuurorganisaties en Stichtingen 

Natuurvriendelijke en duurzame informatieborden en frames 

BtB

& Grafische vormgevers 

Wij werken graag samen met andere bedrijven

Prachtig bord voor Apeldoorn

“Het is een prachtig bord geworden. Iedereen is er zéér tevreden over.”


Bedankt voor de prettige wijze van communicatie, met prima informatie, en vooral de snelle wijze van afhandelen.

infoborden trim Apeldoorn
Jacques van der Pols, 

secretaris TRIM

APELDOORN

Goed en duurzaam producten

“PressArt levert een goed en duurzaam producten die jaren een plek krijgt in de Utrechtse Natuur.


Een passend resultaat op basis van een professionele en aangename samenwerking.

Sascha van Breukelen
Sacha van Breukelen - 

Hoofd Communicatie

Stichting het Utrechts Landschap

Ik kreeg veel complimenten

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking en het leveren van prachtige monkey proof panelen.


Ik kreeg veel complimenten, ook over het medium wat ik had gebruikt en de mooie kwaliteit van de door jou geleverde platen.

Cristel van Zunderd
Cristel van Zunderd

Directeur Zuderd Art

Kunstenaar Best 

Producten

Vraag toegang tot het overzicht van producten aan.

Offerte

Geef aan wat je wil en we maken een vrijblijvende offerte.

Contact

Eerst even overleggen? Neem gerust contact op. We helpen je graag.

Sample

Vraag een sample aan van het beste materiaal voor infoborden
Bestel de catalogus en kies je informatiebord voor buiten

Duurzame informatiebord op maat of uit onze collectie

Bij ons heb je de keuze uit een grote collectie informatieborden, maar we bieden ook volledig maatwerk aan. Zo kunnen we borden van verschillende materialen maken, zoals hout, staal, cortenstaal en gepoedercoat staal. Voor extra duurzaamheid is het zelfs mogelijk om een frame van RVS 316 te laten maken, zodat het bord bestand is tegen zout water en alle weersomstandigheden. 


Als je geïnteresseerd bent in onze producten, kun je onze catalogus aanvragen of even contact met ons opnemen. We helpen je graag verder en kunnen samen met jou een informatiebord op maat ontwerpen en produceren. Bij ons krijg je niet alleen het bord zelf, maar ook het frame en de montage middelen inclusief bij de aankoop van een compleet product. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie over onze volledig maatwerk informatieborden voor buiten.

hoe een informtiebird je fondswerving en ledenaantal omhoog brengt

De veelzijdige functies van een informatiebord

Een informatiebord heeft verschillende functies die van groot belang zijn voor zowel bezoekers als de organisatie zelf. Allereerst dient een informatiebord als een middel om nuttige informatie te verstrekken aan bezoekers over de natuur en cultuur op een locatie. Door bezoekers bewust te maken van de waarde van de natuur en cultuur, kan het vonkje voor bescherming en waardering gelegd worden.


Daarnaast biedt een informatiebord ook richting en navigatie op een locatie. Bezoekers kunnen hierdoor gemakkelijk de weg vinden en weten waar ze moeten zijn. Daarnaast informeert een informatiebord bezoekers over regels en veiligheidsvoorschriften, zodat iedereen zich veilig kan bewegen op de locatie.


Verder kan een informatiebord dienen als aankondiging van evenementen of activiteiten die plaatsvinden op de locatie. Op deze manier kunnen bezoekers op de hoogte blijven van wat er te doen is en wordt de betrokkenheid vergroot. Daarnaast kan een informatiebord ook gebruikt worden om lokale bezienswaardigheden of attracties te promoten, waardoor bezoekers gestimuleerd worden om meer van de omgeving te ontdekken.


Tot slot kan een informatiebord ook het nuttige werk dat een stichting of vereniging verricht kenbaar maken. Hierdoor kunnen bezoekers meer waardering krijgen voor de inzet van de organisatie en mogelijk zelfs bijdragen aan fondswerving. Uit onderzoek is gebleken dat fondswerving succesvoller is wanneer er een informatiebord aanwezig is bij een natuurgebied. Dit laat zien dat een informatiebord niet alleen informatief is, maar ook kan bijdragen aan het behalen van doelen op lange termijn.

FAQ PressArt home

Wat is jullie beste materiaal voor infoborden

PressArt-Plate-UV is het beste materiaal voor infoborden. Als het lang moet blijven staan moet je hiervoor kiezen. Standaard offreren we die plaat en je kunt dat als afkorting terugvinden in de artikel omschrijving als "UV" zodra je een offerte aanvraagt.

Wat is jullie milieuvriendelijkste materiaal

PressArt-Rize is ons milieuvriendelijkste infobord maar als het echt lang moet blijven staan zouden we toch voor de PressArt-Plate-UV kiezen aangezien die ook zeer milieuvriendelijk is maar kleur echter is en extreem goed bestand is tegen vandalisme. Toch passen we de Rize steeds vaker toe wanneer borden niet 10 jaar goed hoeven te blijven.
Rize bestaat voor 100% uit natuurlijke producten en kan na gebruik weer voor 100% omgezet worden naar een nieuw infobord zonder dat daar grondstoffen van aardolie aan te pas komen,

Kunnen jullie ook andere materialen voor borden leveren?

Ja wij kunnen ieder soort bord leveren die je zou willen hebben.

Ik kan geen keuze maken uit alle oplossingen wat nu?

Dat is heel begrijpelijk ga gewoon naar https://pressart.nl/offerte-informatieborden/ en vul daar in wie je bent en wat je ongeveer zoekt of wat het bord zou moeten doen. Meestal kunnen door inzage in je soort organisatie, de locatie op zich en wat je wil bereiken wel een goed frame en bijpassend soort infobord voor je offreren en wanneer we nog vragen hebben nemen we contact met je op .
Je kunt ons ook gewoon even bellen we helpen je echt graag verder en je zit nergens aan vast.

Ik zoek een goedkoop bord hebben jullie dat ook?

Maar natuurlijk is dat ook mogelijk. Het beste kun je dan even bellen zodat we kunnen overleggen We denken mee in de dingen die jullie kunnen doen en mogelijk al in huis hebben en doen alleen het onderdeel dat ervoor zorgt dat je toch de beste oplossing krijgt voor jou specifieke situatie zonder dat dat te veel geld hoeft te kosten.

Hebben jullie ook een webshop?

Helaas, Dat hadden we wel maar door de vele varianten in oplossingen en de prijs fluctuaties in de markt voor de grondstoffen is dat niet meer te doen. We maken echter graag, en op verzoek, ook snel, een offerte voor je dus schroom niet contact op te nemen of een offerte aan te vragen.

Ontwikkelen jullie ook nieuwe frames? Mag ik een eigen ontwerp indienden?

Maar natuurlijk wij stappen in waar jij dat graag wil. Vraag een offerte aan en stuur je ideeën mee.

Waarom zouden we juist met jullie zaken moeten doen?

Wij doen dit al +30 jaar en hebben alle fouten al eens voor je gemaakt. We brengen alleen een product op de markt wanneer we daar ook echt in geloven en het getest hebben in het veld. Onze frames zijn sterker dan standaard en kunnen echt wat hebben. Onze frames zijn in het veld getest en bestaan meestal uit (Cor-Ten) staal, Europees hardhout en bevatten zelden aluminium. Wij werken niet met polyester, glasvezel en beginnen met de beste oplossing te offreren waarvan wij weten dat je er jaren lang plezier van hebt. Onze borden zijn die milieuvriendelijkste in zijn soort en blijven veel langer dan standaard mooi. We reageren snel, denken mee en kennen de markt als geen ander. Wij willen gewoon iets goeds neer zetten en hebben geen zin in gedoe achteraf omdat er gekozen is voor slecht materiaal. Maar misschien we het aller belangrijkste wij vinden dit gewoon heel leuk om te doen en geloven echt dat je met infoborden op de juiste plek met de juiste info een verschil kunt maken.

Informatiebord lessenaar cortenstaal monkeyproof krasvast voor buiten

PressArt informatieborden 

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van infoborden voor buiten in de natuur, cultuur en recreatie dat doen we al 30 jaar met plezier en enthousiasme. Bijna in iedere gemeente hebben we wel een informatiebord gezet en zodra je gaat wandelen kom je wel een bord van ons tegen waaraan we meegewerkt hebben. Zo zijn bijvoorbeeld de Informatiezuilen voor alle nationale Parken hier geboren evenals het succesvolle wandelconcept de klompenpaden of de totale huisstijl bebording van Staatsbosbeheer.  

Met een hoofd vol ideeën, vele grafische vormgevers, cartografen, illustratoren, een geweldige productie afdeling en plaatsingsploegen verspreidt over Nederland en Belgie realiseren we ieder communicatiemiddel voor buiten. Als je wat buiten wil communiceren of bewegwijzeren neem dan vooral contact op we helpen je graag verder.