Video Aspect Ratio: 4:1

Goedkoop Informatiebord Kopen - Duurzaam en Betaalbaar

Van idee, vormgeving, productie tot plaatsen op locatie

Monkeyproof

Natuurvriendelijk

Al 30 jaar het beste

hier vind je een goedkoop informatiebord Peter-Pim Stolker

Hier vind je een Goedkoop Informatiebord

Welkom bij PressArt, waar je duurzame en goedkoop informatiebord vindt voor zowel buiten- als binnengebruik. Of je nu een robuust informatiebord nodig hebt dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, of je zoekt naar stijlvolle borden voor binnenruimtes, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Onze krasvaste en milieuvriendelijke borden garanderen langdurige kwaliteit en esthetiek voor parken, natuurpaden, recreatiegebieden en interieurs. Sommige van onze oplossingen voor frames zijn zo slim dat je geld overhoudt waardoor je geen consessies hoeft te doen en kunt kiezen voor het beste informatiebord voor buiten. Meld je aan voor onze gratis catalogus en ontdek hoe je effectief kunt communiceren met jouw publiek, zonder in te leveren op duurzaamheid. 

Beste advies voor een goedkoop informatiebord

Wanneer Kiezen voor en Goedkoop Informatiebord

Bij PressArt staan kwaliteit en betaalbaarheid voorop. Onze informatieborden zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Daarnaast worden de meeste  borden die we maken milieuvriendelijk geproduceerd, zodat je een bewuste keuze maakt zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
Zo hebben we borden die gemaakt zijn van Houtvezels uit duurzaam beheerde bossen maar hebben we ook borden die voor 100% recyclebaar zijn ( de PressArt-Plate-UV ) Borden van dat materiaal gaan extreem lang mee en wanneer je geld wil besparen is dat materiaal het laatste waar we op bezuinigen. Je kunt veel beter op het frame bezuinigen of een slimme oplossing verzinnen voor het frame. Geen frame is immers veel goedkoper dan een bord met frame. Je zult verbaast zijn in hoeveel situaties dat toch kn. Ook kun je zelf een frame maken en zo veel geld aan productie en transport besparen. Sommige frames hebben bevestigingsmaterialen nodig maar met de PressArt-Plate-UV kun je die gewoon vervangen met enkele schroeven. Een rechtopstaand langwerpig bord tegen een paal is al een informatiebord en zo een goedkoop bord Onze Putter Frame's is zo'n perfecte oplossing. Als dat dan nog goedkoper moet dan kunnen we ook nog wel alternatieven aanbieden voor het beste materiaal voor informatieborden maar doe dat dan op het laatste moment. Dat is het beste advies die je op deze hele pagina zult vinden. 

We zijn er erg blij mee

Hierbij een aantal foto's. 

Bedankt voor de goede samenwerking! 


Met vriendelijke groeten,

namens de gemeente Wierden

Linda van der Hauw

Online marketeer
Afdeling Interne dienstverlening

The PressArt products are of high quality
I ordered an information panel with several QR code signs for our non-profit project. PressArt is flexible, customer-minded and delivers standard & 'tailor-made' solutions. The PressArt products are of high quality, durable and built to last, It is a pleasure working with him!

Laurens Huisman 

Adviseur assetmanagement (interim) bij Rijkswaterstaat

De geleverde kwaliteit is perfect en ruimschoots op tijd
PressArt is een zeer professioneel bedrijf dat zeer goed luistert naar de opdrachtgever, meedenkt en met originele oplossingen komt. De technische tekeningen zijn zeer informatief. Je krijgt wat je ziet. De geleverde kwaliteit is perfect en ruimschoots op tijd. Voor de tentoonstelling De Verkipping heeft Pressart diverse materialen geleverd die zeer hufterproof waren en die na een jaar intensief te zijn gebruikt nu nog steeds een goed tweede leven leiden.

Ingeborg Snelleman

Goedkoop Monkeyproof informatiebord

Echte Monkeyproof Informatieborden

De directeur van de Apenheul, Erik Maker, belde me ooit op met een interessant probleem. "Ik heb gehoord dat jullie mij kunnen helpen," begon hij. "Onze apen slopen elk informatiebord binnen een half uur! Ze trekken stickers los, gooien stenen en krijgen het altijd voor elkaar om de borden te vernietigen."

Mijn oplossing? "Wij maken nieuwe borden voor je. Ik bel je na drie jaar terug, en als de borden nog steeds intact zijn, schrijf jij een leuke recensie en mogen wij ze officieel ‘monkeyproof’ noemen." Drie jaar later waren de borden nog steeds in perfecte staat, en Erik bevestigde dat onze PressArt-Plate-UV borden de test met vlag en wimpel hadden doorstaan.

De fotograaf van de Apenheul heeft prachtige foto’s gemaakt van de apen die knuffelden met de afbeeldingen op onze borden. Deze recensie maakt ons ontzettend trots, want het toont precies waar we al die jaren voor hebben gewerkt.

Wij willen ook jou overtuigen van de kwaliteit van onze PressArt-Plate-UV borden. Vraag een sample aan, gebruik het, en zie zelf hoe het bord krasvast en kleurecht blijft, zelfs na intensief gebruik.

Het mooie is dat je zelf een frame kunt maken voor een goedkope oplossing zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het bord. Zelf Een houten frame maken is eenvoudig en kan in veel situaties voldoende zijn. Wanneer je dan kiest voor het beste informatiebord, de PressArt-Plate-UV, Heb je het beste van twee werelden. Een goedkoop frame maar toch  een extreem duurzaam, kleurecht, en milieuvriendelijk informatiebord.

Zelfs als vandalen proberen om onze borden te slopen, blijkt het dat het echt veel meer kan hebben dan een standaard bord of verkeersbord. Onze borden overleven krassen, graffiti, en de UV-straling met gemak. Ook kan het veel beter tegen vuurwerk dan verkeersborden. Ik zou niet zeggen dat het vuurwerk bestendige borden zijn maar omdat het geen DOR ( dubbel omgezette Rand ) borden zijn zoals bij verkeersborden kun je er gewoon niet zo makkelijk een rotje of vuurwerk in kwijt wat dus alle schade voorkomt aangezien daar vaak de kotjes ingelegd worden. 

Vraag vandaag de catalogus voor een goedkoop informatiebord aan en we sturen je geheel vrijblijvend een sample aan. Ervaar en test zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van PressArt-Plate-UV.

Monkeyproof informatiebord

Getest door de apen van de apenheul

PressArt-Plate-UV het beste materiaal voor informatieborden

Eigenschappen goedkoop informatiebord 100% recyclebaar - Pressart

100% Recyclebaar 

Gooi het na gebruik in de houtbak van de Gemeente 

Goedkoop vuurbestendig informatiebord

Optimaal Vuurbestendig

In brand gestoken lijm heeft geen invloed op de plaat 

Monkeyproof goedkoop informatiebord

Weer bestendig 

Geen last van weer en wind
Eigenschap goedkoop informatiebord biobased

Natuurvriendelijk

Helpt bossen in standhouden en al het leven dat daarin leeft. 
Vorstbestendig goedkoop informatiebord

Vorst bestendig

Sneeuw en vorst heeft geen invloed op de plaat 

Monkeyproof goedkoop informatiebord

Optimaal Peuk bestendig

Druk een peuk uit op de plaat het de tekst blijft nog steeds zichtbaar 

Goedkoop informatiebord met co2 opslag

Helpt CO2 transitie 

Co2 opslag tijdens productie en in het Infobord. 70% Biobased! 
Marker en stift proof goedkoop informatiebord

Marker Proof 

Een stift poets je er zo weer vanaf met spiritus of antigraffiti middel 
UV bestendig goedkoop informatiebord met 10 jaar garantie

UV bestendig 

Optimaal beschermt tegen UV licht
Tegen steenslag bestand goedkoop informatiebord

Slagvast

Ook tegen stenen en vervormen. Geen haarschuren in de toplaag
Monkeyproof goedkoop informatiebord

Officieel monkeyproof

Getest door de apen van de Apenheul. Echt waar!

Graffiti bestendig goedkoop informatiebord

Graffiti bestendig 

Met Anti-Graffiti middel poets je het er zo weer vanaf

Voorbeelden van een Goedkoop Informatiebord 

alle soorten informatieborden

Breed Assortiment om aan Al Jouw Behoeften te Voldoen

Bij PressArt kunnen we alle soorten informatieborden voor je maken. Het maakt niet uit welk type informatiebord je zoekt, wij produceren het allemaal voor je. Van bewegwijzering en veiligheidsinstructies tot educatieve panelen en parkeeraanwijzingen, ons aanbod is enorm divers. Hier is een lijst van de verschillende soorten informatieborden die wij aanbieden:

 • Informatiebord voor Bewegwijzering
 • Informatiebord met Veiligheidsinstructies
 • Educatief informatiebord
 • Informatiebord met Parkeeraanwijzingen
 • Toeristisch informatiebord
 • Natuurinformatiebord
 • Bedrijfsinformatiebord
 • School- en universiteitsbord
 • Evenementenbord
 • Waarschuwingsbord
 • Reclamebord
 • Verkeersbord
 • QR-code bord
 • Aluminiserend  informatiebord
 • Braillebord
 • Informatiebord voor binnen
 • Mededelingenbord
 • Tekstbord
 • Pictogrambord
 • Informatiebord met inschuifstroken

Onze borden zijn beschikbaar in alle maten. De enige beperking die er is is de maximale plaat formaat en ook dan zijn er vaak oplossingen om het beeld doorlopend van de ene plaat naar de andere plaat door te laten lopen. Wij kunnen dat voor je doen maar dat kun je soms ook gewoon in de online omgeving automatisch door ons systeem laten doen. Om de perfecte oplossing te vinden voor jouw specifieke situatie, kun je bij een offerteaanvraag gerust vertellen waar je het bord ongeveer voor wilt gebruiken. Wij kiezen dan het beste materiaal voor jouw toepassing.

Daarnaast hebben we een uitgebreide selectie frames in standaard maten. Als je een informatiebord met frame wilt, kun je het beste onze catalogus aanvragen. Vermeld bij je aanvraag hoe lang het bord in het veld moet staan, dan zoeken wij het ideale materiaal erbij. Met 30 jaar ervaring in het maken van informatieborden, begrijpen we vaak direct welke oplossing het beste is voor jouw organisatie en toepassing.

Lijst van de materialen voor informatieborden die we aanbieden:

Meest geadviseerd informatiebord

PressArt-Plate-UV


Informatiebord voor buiten goedkoop informatiebord
Nr. 1

Als het echt lang goed moet blijven. Hier word je blij van. 

Beste materiaal voor infoborden, Optimaal: Slagvast, Krasvast, kleurecht, Graffiti bestendig, 

Goed voor de natuur! Zoek niet verder deze moet je 99% van de gevallen hebben.

PressArt-DibHD 

+ Coating of Vinylprint + UV laminaat

Goedkoop en meest toegepast informatiebord
Nr. 2
Goed alternatief voor nr. 1 maar niet zo kleurecht ( beter dan stickers )
Doorzicht, transparant, WhiteSpot print mogelijk! binnen en buiten. Mooi alternatief wanneer het niet langer als 6 jaar goed hoeft te blijven. 

Top 4 duurzaamste informatiebord

Duurzaam informatiebord

Nr. 1 PressArt-Plate-UV

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Nr. 1 PressArt-Plate-UV

Hier word je blij van
Gemaakt van 70% houtvezel uit EU + Harsen. Extreem lang goed. Na gebruik in  gemeentelijke  houtbak voor hout hergebruik of energie terugwinning.

PEFC, krasvast, graffiti bestendig, extreem kleurecht. Print IN plaat en ook van papier.

Duurzaamste en goedkoopste informatiebord
Zeer goedkoop informatiebord en voor 100% te recyclen
Nr. 1  PressArt-Again
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Nr. 2 PressArt-Again

Flexibel en extreem goedkoop
Gemaakt van ons print afval uit NL en voor 100% oneindig te recyclen naar gewoon weer een nieuw bord. Na gebruik retour sturen naar ons. 

Licht krasvast, graffiti bestendig, dikte 4 en 2 mm. Kleine bordjes beurs vloeren en stevige ondergronden. Print direct op plaat + coating

Duurzaam informatiebord dat voor 100% recyclebaar is
Nr. 1  PressArt-Rice + sticker 
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Nr. 3 PressArt-Rice + sticker 

Duurzamer dan alle sticker borden
Gemaakt van organisch afval uit Azië + zouten + natuurlijke olie. 99% te recyclen. Na gebruik retour sturen naar ons. 

Licht krasvast, graffiti bestendig, Print  stickers + UV laminaat  (Stickers zijn los te pulken.)  

Duurzaam informatiebord met coating
Nr. 4  PressArt-Rice + directprint + coating
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Nr. 4  PressArt-Rice + directprint + coating

als de print op de plaat moet blijven

Gemaakt van organisch afval uit Azië + zouten + natuurlijke olie. 99% te recyclen.  Duurzaam door plaat zelf. Na gebruik in afvalbank ( verbranden ) 

Licht krasvast, graffiti bestendig, Print  met Whitespot + directprint +coating .
Let op: Deze is niet te recyclen door de directprint en de coating. ( bij Again gaat dat wel goed ) 

Waarvoor we hebben gewerkt of werken

Erg blij mee!

Hierbij een aantal foto's. We zijn er erg blij mee.
Bedankt voor de goede samenwerking!

Met vriendelijke groeten,
namens de gemeente Wierden


Linda van der Hauw
Gemeente Wierden
Complimenten voor het mooie bord!

Afgelopen vrijdag was de opening van het mindervaliden pad in het Leersumse Veld. Het bord stond er mooi bij!


Twee dagen ervoor kwam toevallig een blinde dame voorbij. Als test hebben we haar gevraagd te vertellen wat er op het braille gedeelte staat en dat kwam overeen met de tekst ernaast :-)


Complimenten voor het mooie bord!

Ilse van de Brugwal 
Gewoon goede spullen
Peter-Pim is een enthousiaste en geweldige vent! Hij heeft altijd wel een goed idee en gaat voortvarend te werk als er nieuwe dingen bedacht moeten worden. Als er een probleem opgelost moet worden gaat hij al even voortvarend te werk, hij gaat ter plekke kijken en lost de zaken op. Ik heb meermalen informatie bij hem gevraagd over allerlei zaken die we niet meer wisten over de productie van borden en panelen en hij kan de cijfers allemaal leveren. Er zit ontzettend veel kennis in zijn hoofd en hij helpt je altijd. Het laatste is eigenlijk het belangrijkste, hij is gewoon een goeie vent en zakenpartner. Geen dubbele bodem, geen geheime agenda's, hij is altijd open en eerlijk en dat waardeer ik enorm. Als je jarenlang met hem hebt gewerkt waardeer je die openheid en het laagdrempelige karakter. Je voelt je bij hem op je gemak en hij levert gewoon goede spullen
Wim Vos

Communicatieadviseur bij Staatsbosbeheer

Tijd voor actie

op naar de catalogus

Bestel de catalogus en kies je goedkope informatiebord voor buiten