4 video's Waarom mensen Natuurvriendelijke Informatiepanelen Willen Gebruiken!

Natuur is bij mij best wel een ding. Ik heb gemerkt dat ik gelukkig niet de enige ben.  Nu kwam ik een mooie serie video’s tegen waarin voor mij, en naar ik hoop ook voor jou, de belangrijkste reden gegeven wordt waarom het gebruik van Natuurvriendelijke Informatieborden de moeite waard zijn.

Vandaar dat ik hierbij  even 4 video’s presenteer Waarom mensen Natuurvriendelijke Informatiepanelen Willen Gebruiken!

In mijn werk combineer ik graag twee dingen namelijk:

  1. Zoveel mogelijk de natuur en de natuur- water- en recreatieorganisaties te helpen
  2. Gebruik te maken van Natuurvriendelijke producten zoals Natuurvriendelijke Informatiepanelen, palen of recycle bare producten

Privé en in ons bedrijf probeer ik Waarde te geven aan de Natuur. De wereld draait nou eenmaal om geld alles wat waarde krijgt blijft beter behouden.

In ons bedrijf doen we dat door natuurproducten als PressArt-Plate-UV te maken die voor 70% gemaakt zijn van houtvezels uit duurzaam beheerde bossen.

Vandaar deze 4 video’s Waarom mensen Natuurvriendelijke Informatiepanelen Willen Gebruiken!

Video 1,2,3,4 Waarom je Natuurvriendelijke Informatieborden Wil Gebruiken!

 

[youtube]http://youtu.be/nlZKZn_ZfJ8[/youtube]

Gebruik Informatiepanelen met Natuurvriendelijke materialen toe te passen zoal PressArt-Plate-UV (70% PEFC houtvezel)  of PressArt-Subliem volledig te recyclen!

[youtube]http://youtu.be/WEl2IAIuj60[/youtube]

Door Natuur Waarde te geven behouden we de Natuur.  Ik heb gemerkt dat onze opdrachtgevers waaronder vele Natuurorganisaties dat waarderen.

[youtube]http://youtu.be/tWC03EkSMjw[/youtube]

Hier doe jij het toch ook allemaal voor? Geef de Natuur Waarde gebruik Natuurvriendelijke Informatiepanelen van PressArt-Plate-UV

[youtube]http://youtu.be/qNrBCMuTaJ8[/youtube]

Geef de natuur waarde en koop producten die daarbij helpen. Privé maar zeker ook in je werk omdat de bedragen vaak groter zijn en daarmee jou invloed om natuurbehoud ook.