Wat heb je nodig?

Vul je gegevens hieronder in en we sturen je naar het overzicht van onze meest succesvolle infoborden. 

catalogus-e-book-informatieborden-informatiepanelen-PressArt-Peter-Pim-stolker
het informatieborden e-book van Peter-Pim Stolker  van PressArt

Deze catalogus voor je informatie bord helpt je op weg naar duurzame effectieve buitencommunicatie

Peter-Pim Stolker 

Met deze catalogus heb je een mooi overzicht van frames voor informatie bord die je met je collega's kunt bespreken. Daarnaast zitten er een paar praktische video's in die de keuze wat makkelijker maken en je een miskleun kan voorkomen. 

Geniet mee van 30 jaar ervaring in buitencommunicatie voor natuur, cultuur en recreatie en download dit boek. 

Het is mijn missie om je te helpen aan het realiseren van de juiste informatie op de juiste plek met een duurzaam informatie bord die jaren lang goed blijven en geen gedoe achteraf geven.


  • De beste frames voor je informatie bord 
  • De beste materialen voor je informatie bord
  • Hoe je  met een beetje hulp van ons je project kunt realiseren 
schrijver van informatieborden & infoborden e-book Peter-Pim Stolker

+30 jaar

Ervaring

1

Alles in 1 boek

5.000+

borden geproduceerd

4

instructie video's

Ontzettend veel kennis
Er zit ontzettend veel kennis in zijn hoofd en hij helpt je altijd. Het laatste is eigenlijk het belangrijkste, hij is gewoon een goeie vent en zakenpartner. Geen dubbele bodem, geen geheime agenda's, hij is altijd open en eerlijk en dat waardeer ik enorm.
informatieborden en infoborden staatsbosbeheer quote Wim Vos directeur
Wim Vos

Communicatieadviseur bij Staatsbosbeheer

Hoge kwaliteit

Ik heb een informatie bord besteld met verschillende QR-codetekens.

PressArt is flexibel, klantgericht en levert standaard & 'maatwerk' oplossingen.

De PressArt producten zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en gebouwd om lang mee te gaan. Het is een plezier om met hem samen te werken!
Informatieborden rijks waterstaat quote laurens huisman over PressArt infoborden

Laurens Huisman 

Adviseur Rijkswaterstaat

Zeer hufterproof
PressArt is een zeer professioneel bedrijf dat zeer goed luistert naar de opdrachtgever, meedenkt en met originele oplossingen komt. De geleverde kwaliteit is perfect en ruimschoots op tijd. Voor de tentoonstelling  PressArt materialen geleverd die zeer hufterproof waren en die na een intensief te zijn gebruikt nu nog steeds een goed tweede leven leiden.
duurzame informatieborden kasteel groeneveld quote ingeborg snelleman

Ingeborg Snelleman

Kasteel Groeneveld 

Op naar de magic train

Geen praatjes. Het is tijd voor actie. Invullen en op naar de collectie om je informatie bord te kiezen die het beste bij jou project past.
catalogus-e-book-informatieborden-informatiepanelen-PressArt-Peter-Pim-stolker

Ontdek de ultieme collectie en vind je informatie bord

Als specialist in buitencommunicatie voor natuur, cultuur en recreatie, biedt PressArt een uitgebreide catalogus met de beste informatieborden op de markt. Of u nu op zoek bent naar duurzame, monkeyproof oplossingen, frames in industrieel design of natuurlijke materialen - wij hebben het allemaal.


Frames voor elk project

Onze catalogus bevat een breed assortiment aan informatie bord frames, zodat je altijd de perfecte match vindt voor je specifieke project. Van ronde buizen tot strak industrieel design, en van cortenstaal tot robuust hout - we hebben frames die prachtig aansluiten bij elk type omgeving.


Wil je een informatiebord dat perfect past bij een historisch gebouw of natuurlijke omgeving? Onze houten en cortenstalen frames bieden een natuurlijke, tijdloze uitstraling. Voor moderne, stedelijke locaties hebben we strakke, industriële frames in metaal. En voor recreatiegebieden en parken hebben we ronde, speelse buisframes die de aandacht trekken.


Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Al onze frames zijn ontworpen met functionaliteit en duurzaamheid in het achterhoofd. Zo bieden sommige frames de mogelijkheid tot verlichting, zodat jouw informatie ook 's avonds goed zichtbaar is. En andere frames zijn volledig recyclebaar, voor een minimale ecologische voetafdruk.


Materialen die tegen een stootje kunnen

Naast de frames, besteden we ook veel aandacht aan de materialen waarvan de informatieborden zelf gemaakt zijn. Want een mooi frame is natuurlijk niets zonder een robuust, duurzaam bord.

Daarom werken we exclusief met ons eigen PressArt-Plate-UV materiaal. Dit is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en biedt tal van voordelen:


  • Krasvast en kleurecht, zelfs na jaren
  • Bestand tegen weersinvloeden en vandalisme
  • Milieuvriendelijk en recyclebaar
  • Getest en goedgekeurd als "monkeyproof" door de Apenheul
  • Met PressArt-Plate-UV informatieborden kun je er zeker van zijn dat jouw buitencommunicatie jarenlang mooi en functioneel blijft, zonder gedoe of extra kosten.

Realiseer jouw project met onze expertise

Naast de uitgebreide catalogus, bieden we ook persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van jouw project. Onze experts hebben meer dan 30 jaar ervaring in buitencommunicatie en kennen alle ins en outs.


Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste frames, materialen en ontwerpen. Daarnaast kunnen we ook de productie en plaatsing van jouw informatie bord voor onze rekening nemen, zodat jij je kunt focussen op jouw kernactiviteiten.


Download nu de gratis catalogus en ontdek de mogelijkheden voor jouw volgende project. Samen creëren we duurzame, monkeyproof informatieborden die jarenlang meegaan en jouw bezoekers een optimale beleving bieden.

Frames voor elk project

Informatie bord Frames voor natuurorganisaties, verenigingen en stichtingen 
Informatie bord Frames voor waterschappen en hoogheemraadschappen
Informatie bord Frames voor cultuurhistorische verenigingen
Informatie bord Frames voor totale terrein inrichtingen
Informatie bord Frames voor binnen en buiten je gemeente.

Op naar de magic train

Geen praatjes. Het is tijd voor actie. Invullen en op naar de collectie om je informatie bord te kiezen die het beste bij jou project past.
catalogus-e-book-informatieborden-informatiepanelen-PressArt-Peter-Pim-stolker
Problemen met informatie bord van slechte kwaliteit

Investeer in een Duurzaam Informatie bord voor een Betere Toekomst

Uit ervaring blijkt dat 95% van alle informatie borden worden geplaatst zonder onderhoudsplan. Hoewel dit mogelijk is, kan het alleen succesvol zijn met zeer vandaalbestendige frames en extreem goed informatie bord. Een sticker op een informatie bord in een stad is gedoemd te mislukken en zal er na vernieling jarenlang gehavend bij staan. Dit komt vaak door onwetendheid van degene die de borden bestelt.


Dit hoeft nu niet meer, want wij bieden een reeks frames die echt de tand des tijds kunnen doorstaan. Het informatiebord dat wij voor je kunnen maken kan zeer milieuvriendelijk worden, gemaakt van houtvezels uit duurzaam beheerde bossen of van afvalmateriaal dat voor 100% recyclebaar is. Door te kiezen voor een frame van PressArt.nl, investeer je in stevige opstellingen die zeer lang meegaan en veel kunnen weerstaan.


Met duurzame informatie borden draag je bij aan een betere toekomst en voorkom je langdurige vernieling van openbare informatie.

Monkeyproof informatie bord koop je bij PressArt.nl

Breng je Boodschap over met een Visueel Aantrekkelijk Informatie bord

In onze uitgebreide collectie voor een frame van een informatie bord vind je altijd wel een passend frame voor elke omgeving. We hebben frames gemaakt van hout, staal, cortenstaal, en RVS, ideaal voor langs de kust bij de zoute zee. Voor het informatie bord zelf bieden we verschillende materialen aan.


Wij starten met de PressArt-Plate-UV, het beste materiaal voor een informatie bord, maar kunnen ook rechtstreeks op plaatmaterialen drukken, voorzien van een coating, gezeefdrukt, braille, RVS, aluminium, HPL, of Trespa. Wij adviseren je welk materiaal in jouw specifieke situatie het beste is.


Vraag de catalogus aan en laat ons je verder helpen om jouw boodschap effectief over te brengen. 

informatie bord catalogus aanvragen

Op naar de magic train

Geen praatjes. Het is tijd voor actie. Invullen en op naar de collectie om je informatie bord te kiezen die het beste bij jou project past.
catalogus-e-book-informatieborden-informatiepanelen-PressArt-Peter-Pim-stolker