Max-Haus

Ontdek het Innovatieve en Duurzame Lars Contzen-MAX-Huis II

Lars Contzen-MAX-Huis II: Het Toonbeeld van Duurzaam Design en Flexibiliteit

Het Contzen-MAX-Huis II, genesteld bij het Wandlitzer Meer, ongeveer 35 kilometer ten noorden van Berlijn, is het resultaat van de baanbrekende ontwerp principes van Lars Contzen en de ecologisch bewuste bouwmethoden van MAX-Haus.

Dit opvallende huis, gekenmerkt door een kubische architectuurstijl en een levendig kleurenpalet, is ontworpen met een diepe nadruk op duurzaamheid. Het voldoet volledig aan de wensen van de eigenaar: een modern exterieur, een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, uitzicht op het meer vanuit alle kamers, en een hoogwaardige ecologische bouwstijl met uitsluitend gecertificeerde producten.

In het hart van het Contzen-MAX-Huis II staat een flexibele paneelconstructie die zorgt voor meer creatieve vrijheid in termen van individuele vloerplannen. Een belangrijke feature is de open brug op de bovenverdieping, die de slaapruimte verbindt met het badkamer/wellnessgebied.

De gebruikte materialen voldoen aan strenge ecologische normen en garanderen een gezond leefklimaat in het huis. Het meeste werk is gedaan met KRONOPLY OSB/3, een gecertificeerd, milieuvriendelijk materiaal dat gemakkelijk te verwerken is, luchtdicht en bevorderlijk voor de gezondheid.

Het opvallende uiterlijk van het Contzen-MAX-Huis II wordt gecompleteerd met een sterke rode kleur en organische patronen, ontworpen door Lars Contzen. Deze patronen zijn in harmonie met zowel de omringende natuur als de interieurelementen van het huis, waardoor er een perfecte balans tussen binnen en buiten wordt gecreëerd.

Het huis heeft een zeer laag warmteverbruik dankzij de hoge energie-efficiëntie, met een verwarmingsvermogen van slechts 6 kW. Een gascondensatieketel met vloerverwarming en een open haard in de woonkamer zorgen voor comfortabele warmte.

Als u geïnteresseerd bent in de unieke architectuur van het Lars Contzen-MAX-Huis II of andere producten van Lars Contzen, neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en hebben korte lijnen met Lars en wij zijn het sales team voor NL en Belgie.