777963919049285
Gratis Samples aanvragen
Direct Toegang
X
Gratis Samples aanvragen
50% Complete

Page content

Monkeyproof test

Vraag hier een sample aan en Doe de MonkeProof Test voor Informatieborden en InformatiepanelenDoe de Informatieborden Monkey Proof test gewoon zelf. Alleen dan kom je er achter of de Samples die je hebt ontvangen ook echt Monkeyproof zijn.

Hieronder geef ik even een paar tips. Ik adviseer je om ze echt ook zo uit te voeren en te testen en ook in deze volgorde want een echte vandaal krijgt ze natuurlijk uiteindelijk stuk.

Test Tip 1

Informatieborden Monkeyproof test (StiftProof)

Beklieder het Informatiebord met een permanente stift en haal de inkt daarna weg met spiritus. Is de tekst nog leesbaar?

 

Test Tip 2

Informatieborden Monkeyproof test (KrasProof)

Neem een scherp voorwerp en breng een kras aan in het Informatiebord. Is de tekst nog leesbaar?

Kras eerst zachtjes maar later ook diep en stevig in de plaat. Doe dit altijd met alle materialen die je waar dan ook aanvraagt of ontvangt van ons.

Informatieborden Monkeyproof test (HamerProof)

Neem een hamer en ram op de plaat eerst zachtjes daarna harder. Doe dit altijd met alle materialen die je waar dan ook aanvraagt of ontvangt van ons.

Test Tip 4

Informatieborden Monkeyproof test (Idiotproof)

Neem de sample en gooi het van een gebouw of toren of hoogte en kijk wat er mee gebeurd. Doe dit altijd met alle materialen die je waar dan ook aanvraagt of ontvangt van ons.

 

Test Tip 5

Informatieborden Monkeyproof test (LijmJunkey)

Neem lijm en breng dit aan op het oppervlak van de samples en steek dat in de brand! Maak daarna de sample schoon. Of doe direct de volgende test

Test Tip 6

Informatieborden Monkeyproof test (Vaatwasser test)

Neem de sample en stop ze in de vaatwasser. En waterbestendig, rek en krimp bestendig? Doe dit altijd met alle materialen die je waar dan ook aanvraagt of ontvangt van ons.

Informatieborden Monkeyproof test (Die Hard test)

Plaats het paneel op de schietbaan en jaag er een kogel door. Doe dit altijd met alle materialen die je waar dan ook aanvraagt of ontvangt van ons.

 

Test Tip 8

Informatieborden Monkeyproof test (Keizer Willem test)

Rij er met de auto overheen en kijk wat hij kan hebben! Doe dit altijd met alle materialen die je waar dan ook aanvraagt of ontvangt van ons.

 

Test Tip 9

Informatieborden Monkeyproof test (Flexible Freddy test)

Dit is een bijzonder belangrijke test.

Plaats de sample op de rand van de tafel en zet er met de hand druk op zodat de sample onder spanning komt. Doe dit eerst met zachte druk en luister vooral goed! Doe dit altijd met alle materialen die je waar dan ook aanvraagt of ontvangt van ons.

Er zijn collega's van ons die materialen leveren waarbij in deze test de toplaag scheurt. Hierdoor komen er op termijn algen in de kieren en krijgt het bord een zeer rommelig uiterlijk. Iets wat je natuurlijk graag wil voorkomen. (dergelijke borden leveren we daarom dus ook niet)

Doe deze test met alle samples van Informatieborden die je in handen krijgt. Zie dat ieder soort materiaal zij eigen voor en nadelen heeft maar constateer ook dat het materiaal met de naam PressArt-Plate-UV telkens weer goed uit de bus komt.

[wm4optin id=1402573353]

Wanneer je nog een andere testmethode hebben of vragen hebben stel die dan even hieronder.

Alles Succes gewenst!

Peter-Pim Stolker

Comment Section

2 reacties op “Monkeyproof test


Door Gert Kramer op 24 juli 2013

Ultieme koutest

Overgiet materiaal met vloeibare stikstof. Kijk na verdwijnen of oppervlak nog steeds goed is.

Pingback

Pingback: Archeologisch Informatiepaneel Bergsham

Plaats een reactie


*