Page content

Grafisch interieur ontwerp (best wel en beetje bizar verhaal)

Grafisch interieur ontwerp (best wel en beetje bizar verhaal)

Het grafisch interieur ontwerp voor Artis zoo is best wel een beetje een raar verhaal maar het was een idee die ik al jaren had. Ik kwam er namelijk achter dat ik op een WC eigenlijk alles las wat los en vast zat. Ik vertelde dat wel eens aan collega’s en vrienden en hoewel ze me eerst een beetje raar aankeken bekenden de meesten dat zij dat eigenlijk ook deden.

Blijkt dat na wat nader onderzoek we gemiddeld 5 x per dag naar de wc gaan.

Omdat ik nogal in de communicatie en educatie wereld leef bedacht ik me dat het eigenlijk een ideale plek was om mensen iets te leren. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan heb ik dat eens aan de creatievelingen van Artis verteld en zo wordt dus een idee geboren.

Materiaal PressArt-Plate & Lentiprint.

Het mooie aan dit object is dat de wanden zeer krasvast en slijtvast zijn en eigenlijk bijna onverwoestbaar. Noodzakelijk natuurlijk voor een WC. Aan sommige deuren zit aan de buitenkant ook een lentiprint waarbij het beeld beweegt zodra je er voorlangs loopt.

Poep en plas verhalen

Een goed idee is echter maar een heel klein deel van een succesvol concept, veel belangrijker is het om een goed idee te dragen en ook goed aan te vullen en uit te dragen. Artis heeft dat bijzonder goed op gepakt want hoe bizar ook; de educatieve verhalen aan de binnenkant van de deuren gaan over poep en plas! Iets waar we het bijna nooit over hebben maar een toilet natuurlijk de ideale plek is om daar wat over te leren.

[metaslider id=3778]

    Comment Section

    0 reacties op “Grafisch interieur ontwerp (best wel en beetje bizar verhaal)

    Plaats een reactie


    *