De meest succesvolle en beste Reclameborden
21 april 2014 
12 min. leestijd

De meest succesvolle en beste Reclameborden

Sommige reclameborden zijn zo bizar dat mensen er grappen over maken en mooie beelden van schieten ik kon het niet laten je een overzicht van zeer succesvolle reclameborden te laten zien die we verzameld hebben. Stuur je mooiste beelden in en maak kans op een zeer toepasselijk cadeau!

Gevonden op internet, soms zelf gemaakt, soms gezien in het veld en steeds vaker toegezonden door vrienden en collega’s die ze tijdens een trip in het veld of een vakantie spontaan naar info@PressArt.nl zenden zodat wij ze hier kunnen posten.

Ze weten gewoon dat wij,  maar vooral ik dat Unieke Reclameborden leuk vindt! Dus kom maar op met die plaatjes! 

De beste Reclameborden

Reclameborden heb je in alle soorten en maten en in veel geval proberen Reclamemakers ook een Reclame bord te maken dat grappig is zodat er een positieve associatie ontstaat met het merk en dat de bootschap blijft hangen. Ons reptielen brein blijkt immers een belangrijke rol te spelen in de aankoop en als reclame maker is het wijs daar rekening mee te houden.

Overzicht Reclameborden ter inspiratie

Om een beetje op ideeën te komen is het fijn om een overzicht te hebben van wat mooie voorbeelden van reclameborden. Vandaar dat wij al een tijdje dergelijke platjes verzamelen en ze hier voor je uitstallen.

Heb je dus ook een mooie foto of bizar reclamebord gevonden? Mail het ons gerust wij vinden dat echt heel leuk en de gaafste en zetten we op deze site.

Om de zoveel tijd belonen we iemand die me een paar mooie beelden toegezonden heeft.

Wat mij  betreft is alles toegestaan bizarre filmpjes, foto’s die je zelf gevonden hebt reclameborden borden uit het buitenland tijdens je vakantie of gewoon een zotte situatie met een reclamebord.

Veel plezier! Peter-Pim Stolker

De meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste ReclamebordenDe meest succesvolle en beste Reclameborden

Over de schrijver
Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij verzint creatieve wandelconcepten zoals de Klompenpaden, heeft voor Staatsbosbeheer hun nieuwe lijn van frames ontwikkeld, adviseert vele groene en recreatieve organisaties bij hun keuze voor de inrichting van hun terrein rondom infoborden. Zijn bedrijf PressArt levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen die jarenlang goed blijven, optimaal krasvast zijn en ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Zijn kracht is een enorme materialen kennis, inventiviteit en binnen korte tijd het oplossen van buitencommunicatie vraagstukken. Neem gerust contact met hem op dat vindt ie leuk.
Reactie plaatsen