Latest Blogposts

4 video’s Waarom mensen Natuurvriendelijke Informatiepanelen Willen Gebruiken!

Natuur is bij mij best wel een ding. Ik heb gemerkt dat ik gelukkig niet de enige ben.  Nu kwam ik een mooie serie video’s tegen waarin voor mij, en naar ik hoop ook voor jou, de belangrijkste reden gegeven wordt waarom het gebruik van Natuurvriendelijke Informatieborden de moeite waard zijn.

Vandaar dat ik hierbij  even 4 video’s presenteer Waarom mensen Natuurvriendelijke Informatiepanelen Willen Gebruiken!

In mijn werk combineer ik graag twee dingen namelijk:

  1. Zoveel mogelijk de natuur en de natuur- water- en recreatieorganisaties te helpen
  2. Gebruik te maken van Natuurvriendelijke producten zoals Natuurvriendelijke Informatiepanelen, palen of recycle bare producten

Privé en in ons bedrijf probeer ik Waarde te geven aan de Natuur. De wereld draait nou eenmaal om geld alles wat waarde krijgt blijft beter behouden.

In ons bedrijf doen we dat door natuurproducten als PressArt-Plate-UV te maken die voor 70% gemaakt zijn van houtvezels uit duurzaam beheerde bossen.

Vandaar deze 4 video’s Waarom mensen Natuurvriendelijke Informatiepanelen Willen Gebruiken!

Video 1,2,3,4 Waarom je Natuurvriendelijke Informatieborden Wil Gebruiken!

 

YouTube voorvertoningsafbeelding

Gebruik Informatiepanelen met Natuurvriendelijke materialen toe te passen zoal PressArt-Plate-UV (70% PEFC houtvezel)  of PressArt-Subliem volledig te recyclen!

YouTube voorvertoningsafbeelding

Door Natuur Waarde te geven behouden we de Natuur.  Ik heb gemerkt dat onze opdrachtgevers waaronder vele Natuurorganisaties dat waarderen.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Hier doe jij het toch ook allemaal voor? Geef de Natuur Waarde gebruik Natuurvriendelijke Informatiepanelen van PressArt-Plate-UV

YouTube voorvertoningsafbeelding

Geef de natuur waarde en koop producten die daarbij helpen. Privé maar zeker ook in je werk omdat de bedragen vaak groter zijn en daarmee jou invloed om natuurbehoud ook.

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.
Meer over

Vraag Hier Gratis Samples aan!
En doe de Monkey Proof Test
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “4 video’s Waarom mensen Natuurvriendelijke Informatiepanelen Willen Gebruiken!

Plaats een reactie


*