Latest Blogposts

“The Naked Brand” Hoe je niet alleen goed lijkt maar ook bent

the-naked-brand-hoe-je-niet-alleen-goed-lijkt-maar-ook-goed-bent

The Naked Brand is een film over het stap voor stap duurzamer organiseren van je bedrijf of de organisatie waarvoor je werkt. 

Maatschappelijke aspecten bepalen steeds meer de waarde van een onderneming. Alleen goed lijken is niet meer genoeg, je moet écht goed zijn als organisatie.

Een film die je echt eens zou moeten bekijken omdat het de moeite waard is en je hopelijk het besef geeft dat alles waar je je mee bezig bent moet kloppen in je organisatie, jezelf en de instanties waarmee je werkt.

Niet veranderen levert schade aan natuur, je organisatie en jezelf. Wat zou er gebeuren als je een reclame budget van je organisatie niet aan de standaard reclame tools uitgeeft maar weggeeft aan goede doelen? Wat gebeurd er wanneer het uitgeeft aan een betere service?

The Naked Brand

de Naked Brand Film Premier: Welcome to The Advertising Revolution

De documentaire gaat over de aankomende reclame revolutie. Het vertelt het verrassende verhaal over hoe veranderingen in de reclame-industrie kan helpen bedrijven de planeet te redden een kleine stap op een moment.

Te zien in de film zijn prominente CEO ‘s , CMO ‘s , creatieve genieën , atleten en auteurs, waaronder Kevin Plank van Under Armour , Tony Hsieh van Zappos , Yvon Chouinard van Patagonia , Shaquille O’Neal en Alex Bogusky .

Ik vind dit een geweldige ontwikkeling

Heeft een van jullie hier ervaring mee? Iets dergelijks op een soortgelijke wijze aangepakt of een mooi voorbeeld waar dit op van toepassing is? Laat het me vooral weten en deel het vooral.

Ik ben met name geïnteresseerd in voorbeelden waar andere natuurprofessionals en communicatie specialisten ook wat aan hebben.

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.
Meer over

Vraag Hier Gratis Samples aan!
En doe de Monkey Proof Test
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op ““The Naked Brand” Hoe je niet alleen goed lijkt maar ook bent

Plaats een reactie


*