Latest Blogposts

Informatiepanelen van Cortenstaal

informatiepanelen-van- cortenstaal

Informatiepanelen van Cortenstaal hebben een schitterende uitstraling en zijn wat ons betreft uitermate geschikt voor kastelen, landgoederen en buitenplaatsen.

Het ie niet voor niets dat we vele van dergelijke roestige stalen frames hebben gemaakt voor Provinciale Landschappen en gemeenten.

Cortenstaal heeft nogal wat voordelen aangezien je er ook teksten in kunt uitsnijden en we een speciaal soort staal toepassen dat langzaam roest. Hierdoor blijft het frame jaren goed en hoef je het niet te verzinken (milieu) of te poedercoaten.

Daarnaast is het niet echt fijn materiaal om graffiti op te spuiten en mocht het toch gebeuren dan is het ook makkelijk weer te verwijderen.

We hebben een techniek ontwikkeld waarbij de het Informatiepaneel blind op het cortenstaal kunnen monteren.

Cortenstalen frame hebben we als lessenaars modellen maar ook als staande modellen en zelfs een die er een beetje tussenin zit.

Informatiepanelen van Cortenstaal

Frame Types – 1084 Kiekendief

informatiepanelen-van- cortenstaal

Peter-Pim, Het informatiebord is inmiddels geplaatst. Ik heb al veel positieve reacties ontvangen over het geheel, over de informatie en over de lay-out. Hierbij tref je een aantal foto’s van het bord aan. Met vriendelijke groeten, A. Maas Beleidsmedewerker VROM

informatiepanelen-van-cortenstaal-bewegwijzering Informatiepanelen -van-Cortenstaal-pressart-peter-pim-stolker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je ook een dergelijk informatiebord wil vraag dan even samples aan.

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.
Meer over

Vraag Hier Gratis Samples aan!
En doe de Monkey Proof Test
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Informatiepanelen van Cortenstaal

Plaats een reactie


*