Latest Blogposts

Materialen

Voor het maken van Informatiepanelen, terreinborden, openstellingsborden, regelgevendebebording en handwijzers zijn er enorm veel materialen beschikbaar.

We hebben hier een overzicht gegeven van alle materialen waar je uit zou kunnen kiezen en die ook werkelijk in het veld gebruikt worden.

Het spreekt voor zich dat het noodzakelijk is te weten wat je er mee wil doen. De belangrijkste zaken waarmee je je keuze bepaald zijn:

  1. Gebruiksduur
  2. Kleurechtheid
  3. Vandaalbestendigheid
  4. Milieuvriendelijkheid
  5. Levertijd
  6. Omgeving

Als je een vraag hebt of een prijs wil weten vul dit (KLIK) HIER dan even in zodat we je geheel vrijblijvend verder kunnen helpen.

 

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.
Meer over

Vraag Hier Gratis Samples aan!
En doe de Monkey Proof Test
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Materialen

Plaats een reactie


*