Latest Blogposts

3 Tips hoe je zware Bestanden kunt Bestanden Versturen

3-tips-om-zware-bestanden-versturen-wetransfer

Wat ons betreft zijn er 3 manieren hoe je zware bestanden kunt aanleveren:

3 Tips hoe je Zware Bestanden kunt Versturen

  1. Via https://www.wetransfer.com/ Tot 2 GB! en 10 GB
  2. Via https://nl.hightail.com
  3. Via https://www.dropbox.com/

WeTransfer is Gratis en echt heel erg gemakkelijk als je zelf geen dropbox hebt maar ook wanneer af en toe iets wil versturen is dat wat mij betreft nummer 1. Ook omdat je je niet hoeft aan te melden of geen gegevens chter hoeft te laten is dat een geweldige tool.

Daarnaast krijg je bij WeTransfer een bericht wanneer mensen het hebben binnengehaald. Ook best wel handig wanneer je graag grip op je project wil hebben.

Zip voordat je gaat verzenden

Natuurlijk kun je bij ons ook via de mail bestanden versturen alleen dan geen grote bestanden. Wij kunnen tot 5 mb via de mail ontvangen en veel organisaties zoals Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten hebben een beperking op de mailboxen van hun werknemers, dus in veel gevallen is groter dan 5 mb niet echt werkbaar.

Voordat je zaken gaat versturen is het altijd belangrijk ze in een mapje te stoppen en dat mapje te zippen alvorens te verzenden.

 

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.
Meer over

Vraag Hier Gratis Samples aan!
En doe de Monkey Proof Test
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “3 Tips hoe je zware Bestanden kunt Bestanden Versturen

Plaats een reactie


*