Offerte of een Product overzicht aanvragen doe je hier!

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen. Geef gewoon globaal je wensen aan wat je zou willen hoe summier ook je moet ergens beginnen en nu je dan toch op deze pagina bent kun je net zo goed even wat invullen waaraan je zit te denken. Je zit nergens aan vast en het kost ons geen moeite. We sturen je in ieder geval een product overzicht toe van bijna alle producten die we kunnen leveren. Daarnaast sturen we je een pakketje samples toe.
    Tijdelijke borden zijn goedkoper en sneller leverbaar, permanente borden zijn zeer duurzaam, duurder maar ook veel milieuvriendelijker.
    Stickers of ook wel vinylprints kunnen altijd losgepulkt worden en dat gebeurd ook. Gebruik die alleen op plaatsen waar mensen er niet bij kunnen. Eigenlijk gebruiken wij dat bijna niet omdat het niet vandaal bestendig is en veelal ook duurder.
  • Geef: Type frame Formaat bord en het aantal aan
    We kunnen de plaatsing verzorgen. We gaan er dan vanuit dat de verschillende objecten in een offerte niet meer dan een kwartier rijden van elkaar af komen en bereikbaar zijn met de auto. Mocht dan niet zo zijn geef dat dan even aan.
  • Als je hier je adresgegevens weergeeft sturen we je de offerte ook na per post en doen we daar een setje samples bij zodat je weet welk materiaal we geoffreerd hebben en je het kan vergelijken. Je kunt dan tevens even de monkeyproof test doen 🙂
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Vragen? Bel gerust we helpen je graag verder. 06 212 86 333