Latest Blogposts

PressArt met Print hpl op LXRY / Milionairs Fair

print hpl pressart peter-pim stolker

We stonden met Print hpl op de LXRY / Miljonair Fair en dat is ons zo goed bevallen dat we het jaar daarop dat gewoon nog een keer dunnetjes over hebben gedaan.

Ik ben eigenlijk helemaal niet van alle die luxe en als een vriend van me niet gevraagd had of ik er voor zijn bureau de marketing wilde doen had ik er waarschijnlijk ook nooit met onze tafels en wandbekleding gestaan.

De VIP avond was even zo van wat moet ik hier nu weer maar de entourage en het enthousiasme over onze producten en de Print HPL tafels brachten me op andere gedachten.

Begrijp me niet verkeerd ik hoor daar niet thuis maar de ondernemer van me kon het niet laten en gelukkig bleek achteraf dat ik gelijk had want er zijn wel een paar schitterende opdrachten uit gekomen en daarnaast ben ik gekomen tot een heel bijzonder inzicht, namelijk dat er nog genoeg geld in de wereld is die wacht om besteed te worden.

Ik gebruik het vaak als voorbeeld. Veel bedrijven zijn in de misere en negatieve stemming rondom opdrachten en terugdringen van subsidies en het toekennen van opdrachten en geven het daarom op of zien er geen toekomst meer in. Ik geloof echter heel iets anders, ik geloof dat het geld er wel is maar dat die negatieve stemming ervoor zorgt dat het niet naar je toe kot. Het is een wet van het universum dat je eerst energie ergens in moet steken wil er weer energie uitkomen.

Er is een drastisch tekort aan visie en de drive die visie te visualiseren en de vermarkten.  Zo simpel? Ja goed idee ga er voor! Wild plan? Ga er voor visualiseer en vermarkt!

Ik hoop je hiermee te helpen

Zodra je je plannen verder gaat uitwerken en gaat verbeelden komen ze meer tot leven en zijn ze makkelijker over te dagen aan subsidie verstrekkers banken en miljonairs. Op de beurs heb ik producten, stands en oplossingen gezien die ik voor geen goud in of aan mijn huis zou willen hebben. Ik heb hier met verschillende ondernemers op de beurs gesproken en gek genoeg zat er toch brood in. We vergeten niet te vertellen wat we goed doen, nee daar staat Facebook vol van we vergeten te laten zien hoe het beter kan. Visialiseer hoe het beter kan en vermarkt het.

Bij veel van onze producties in de Print hpl maken wij dan ook 3D tekeningen zodat je kunt zien hoe het wordt en pas dan zetten we dingen in productie. Dat kost geld maar het levert ook geld op en ook geen verassingen aan het einde van het project.

Ik hoop van harte dat we eens een #d van jou iedee mogen maken op een print hpl voor je mogen printen.

Wij doen het met plezier en enthousiasme!

Succesvol zijn is niet moeilijk. Fantasie en draagkracht brengt je overal.

Peter-Pim is de oprichter en eigenaar van PressArt. Hij specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van grafische, monkeyproof communicatiemiddelen en design objecten. Hij maakt met name informatieborden / informatiepanelen en levert vele bewegwijzering-oplossingen en materialen. Peter-Pim helpt o.a. veel recreatie- en natuurorganisaties met het verzinnen en produceren van effectieve en zeer duurzame communicatiemiddelen en grafische design objecten.
Meer over

Vraag Hier Gratis Samples aan!
En doe de Monkey Proof Test
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “PressArt met Print hpl op LXRY / Milionairs Fair

Plaats een reactie


*